51-jednogodisnji muškarac skočio sa Brankovog mosta

0
396

Protekla noć u Beogradu bila je teška i naporna, s povećanim brojem intervencija Hitne pomoći na javnom mestu.

Dve osobe su zadobile povrede i iz vatrenog oružja, a jedna osoba je skočila sa Brankovog mosta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 06:11 sati sa Brankovog mosta skočio je 51-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar i reanimiran, ali je ostao živ.

U Ulici Goce Delčeva ispred „Maksija“ u 23:09 sati 33-godišnji muškarac zadobio je više ubodnih povreda manjeg obima u leđnom delu, najverovatnije nožem, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 00:09 sati u Trgovačkoj ulici kod broja 5, mlađi muškarac povređen je vatrenim oružjem u nogu i, takođe, prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 139 intervencija od čega 29 na javnom mestu, dodala je Macura.

Saobraćajnih nezgoda noćas nije bilo, ali je bilo tuča i slučajeva alkoholisanih osoba, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertoničari i, u nešto manjem broju, dijabetičari i oboleli od maligniteta.

Povećan broj intervencija Hitne pomoći na javnom mestu zabeležen je i juče – 45, od 137 ukupno, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, navela je Macura, apelujući na saradnju pozivalaca sa službom Hitne pomoći na broju 194.

(Izvor: B92)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here