Krađa beba u Srbiji

0
1126

Shodno dokumentaciji koju posedujem u vezi krađe brata blizanca iz porodilišta, počinjem da sumnjam kako je država duboko i kriminalno pustila pipke u otmice i prodaje beba po Srbiji.

Privatnom istragom i borbom koju moja porodica i ja vodimo 13 godina, dolazimo do frapantnih dokaza da je moj brat blizanac, Nenad, na najvolšebniji način papirološki ubijen, a da ne postoji ni jedan materijalni dokaz, ne postoji potvrda o smrti, ne postoji grobno mesto, ali zato postoje četiri datuma navodne smrti.

Jednom rođen, a četiri puta umro za drzavnu statistiku…

Ja sam pronašao svog brata koji je odrastao u albanskoj porodici na Kosovu i Metohiji, ali država nikada nije procesuirala kriminalce i deblokirala sudstvo i policiju da urade svoj posao.

Trideset sedam godina kasnije, naša država uvodi diskriminatorsko kriminogeni zakon u službi zaštite organizovanog kriminala krađe beba u Srbiji.

Naime, ovim predlogom zakona nema istine i deblokade sudstva i policije, pa čak ni pune krivične odgovornosti, ni izvršioca krivičnih dela u vezi sa protivzakonitim upisima činjenica smrti.

Nema čak ni krivične odgovornosti porodica koje su kupovale i dobijale bebe na ovaj način.

Da lis e onaj koji je predlagao ovakav zakon zapitao na osnovu čega će utvrđivati činjenice smrti kojih nema? Da li će svako ukradeno dete dobiti status nestalog lica i nakon toga biti po drugi put upokojeno papirološki, pravnim državnim aparatom?

Zašto će svedoci biti kažnjavani novčano? Zar je to prekršaj a ne krivicno delo?

Zašto se dokazivanje porekla svodi na vanparnični postupak? Šta se time dobija? Apsolutno nista ili mogućnost da se proces okrene protiv porodica i srodnika jer je ova država spremna na sve da zatvori ovu problematiku, pa čak i fabrikovanje dokaza i kontra tužbe….

Parlament će ovo izglasati garantovano, jer svi znamo kako se izglasavaju zakoni – vladajuća većina prihvata predloženo.

I opet porodice ukradenih beba ostaju bez istine i pravd, a uslediće scenario da se ukradena i oteta deca proglase medicinskim otpadom i kremiranim bebama.

Ivan Miljković

Izvor: Jugmedia.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here