Bajkeri iz Moto kluba Triumph uručili DVD i poklon pakete deci iz Oblutka

0
905
Foto: Radio MAGNUM

Bajkeri iz Moto kluba Triumph Zaječar danas su izmamili osmeh na licima mališana iz Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“. 

Podsetimo, nedavno je na Kraljevici održana humanitarna žurka na kojoj je prikupljeno 17. ooo dinara. Za taj iznos bajkeri su mališanima kupili DVD plejer i higijenske pakete.

Sekretar Moto kluba Triumph Aleksandar Vugrinec kaže da je bajkerima bilo veliko zadovoljstvo da budu deo ove humanitarne priče.

„Nama je cilj da bar nekog usrećimo i pomognemo. Osećaj je predivan, kada vidimo osmeh na njihovim licima mi smo zadovoljni, to i jeste bio cilj“, rekao je Aleksandar Vugrinec sekretar Moto kluba Triumph u Zaječaru i dodao da moto klub u narednom periodu planira akciju  dobrovoljnog davanja krvi u kojoj će učestvovati više moto klubova.

Ana Petković direktorka „Oblutka“ u Zaječaru kaže da ovoj ustanovi itekako znači ova pomoć i zahvalila se svima koji su pomogli.

„Ovo nije prva saradnja sa Moto klubom Triumph, za Novu godinu su moto deda mrazovi obradovali našu decu novogodišnjim paketićima, hvala im još jednom“, rekla je Petković.

U znak zahvalnosti deca iz Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ su pripremila prigodan program i bajkerima uručili čestitke i crteže.

Izvor: Radio MAGNUM

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here