Brena i Boba – Ima se, može se!

0
537

Lepa Brena i Slobodan Živojinović 7. decembra slave 25 godina braka, ali srebrnu svadbu neće praviti u Srbiji, već na Tajlandu. Na to će, kako saznajemo, potrošiti oko 30.000 evra.

Pevačica i njen suprug rešili su da proslavu upriliče na egzotičnoj destinaciji, koju posećuju svake zime. Ovog puta povešće i bliske prijatelje, kao i sinove Stefana i Viktora. Da li će Filip s devojkom Aleksandrom Prijović krenuti s njima, još nije poznato, pošto će u to vreme oni pripremati svoju veridbu, koju su zakazali takođe za decembar, na godišnjicu njihove veze.

Pozvali smo Brenu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Srebrna svadba nije mala stvar, i to ćemo obeležiti. Volela bih da sa suprugom i decom odem na neko egzotično mesto. Želim da budemo opušteni i uživamo u tome što smo zajedno. Ja sam radna majka i deca su mi uvek falila. U životu imam samo dve ljubavi, porodicu i publiku – kaže Brena za Kurir Stars i dodaje:

– Prijatelje zovemo na sve i svašta, tako da ćemo ovim povodom svi zajedno otputovati negde – ispričala je gazdarica „Granda“.

Podsetimo, Brena i Boba venčali su se 7. decembra 1991. Njihova svadba održana je u tadašnjem beogradskom hotelu „Interkontinental“, sadašnja „Kraun plaza“. Oko 500 zvanica, među kojima su bile najbrojnije estradne i sportske zvezde, uveličale su njihovo slavlje. Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, a kumovali su im Brenin menadžer, sad pokojni Raka Ðokić i teniski stručnjak Jan Cirijak. Bobin prijatelj Boris Beker nije mogao da dođe na svadbu, ali je mladencima kao poklon poslao automobil „mercedes“.

FOTO: Z.LONČAREVIĆ
IZVOR: KURIR/LJILJANA STANIŠIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here