Bukti rat između Pajtića i Vulina

0
401

Nekadašnji lider Demokratske stranke i poslanik te partije u Skupštini Srbije Bojan Pajtić, žestoko je opleo po ministru i lideru Pokreta socijalista Aleksandru Vulinu. Sukob je započeo Pajtić pisanijem na društvenoj mreži Tviter. Vulin mu nije ostao dužan, već je žestoko uzvratio na prozivke.

– Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. A pitali ste se šta je Vulinu – napisao je Pajtić na Tviteru i nastavio u započetom stilu.

– Breaking news! Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. Vulinu se čini da je sve NADUVANO! – dodao je bivši lider Demokrtaske stranke koji je, čini se, bio više nego inspirisan likom i delom ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. – Vulin mrzi sve što je žuto. Zato se od belog ni u kolima ne odvaja – nije odustajao Bojan Pajtić, kome se, izgleda i te kako dopalo, da ministra “pecka” na Tviteru.

– Vulin reče da neće izaći Vučiću na crtu. I tako ostade crta u kolima – završio je svoje izlaganje nekadašnji lider DS-a i poslanik te stranke u parlamentu.

Izgleda da Pajtićeva “duhovitost” nije ni malo prijala lideru PS-a i ministru, pa mu je na pisanije na društvenoj mreži Tviter žestoko uzvratio.

– Kada god ga ostavi dečko Pajtić ima puno vremena za duhovitosti – kratko je za “Alo!” prokomentarisao Vulin sve ono što je o njemu pisao Pajtić.

Izvor: Opozicionar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here