BUM VEST: Srbija Miškoviću da plati odštetu dve milijarde evra, jer je nevin!

0
783

Strazbur/Beograd, 29. 12. 2016. (Stanje stvari) – Sud u Strazburu presudio je da je Miroslav Mišković, poznati biznismen iz Srbije, nevin po optužbama koje su mu stavljane na teret! U maratonskom procesu vođenom pred ovim evropskim sudom, simbol borbe protiv korupcije premijera Aleksandra Vučića – oslobođen je svih optužbi.

Podsetimo, Mišković je uhapšen pre četiri godine, u spektakularnoj akciji, zajedno sa sinom mu Markom i vlasnikom „Nibens grupe“ Milom Đuraškovićem. U pritvoru je proveo sedam i po meseci, a na osnovu komplikovane računice to je, pretočeno u evre, iznelo ravno dve milijarde (i nešto sitno). Zastupnik Srbije zamolio je sud, i Miroslava Miškovića lično, da taj iznos država (i poreski obveznici) isplate na 100 jednakih rata.

Kako nezvanično saznajemo, kad je ovo čuo – premijer se razbesneo, vikao je i pitao: „Zar je moguće da nema dokaza ni protiv Miškovića“?! U istom nastupu besa g. Vučić je istakao svetle primere gospode Dinkića i Karića koji su se, iako oslobođeni optužbi, uzdržali od traženja (i više nego) pravedne odštete.

Izvor: Stanje stvari

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here