Čitaoci TV revije odabrali

0
552

Prema mišljenju čitalaca TV Revije, u glasanju koje je trajalo dva meseca, u konkurenciji televizija s nacionalnom frekvencijom, Vesti B92 su među pet najomijenijih informativnih programa, voditelj Zoran Kesić među pet najdražih TV ličnosti, dok je emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ zvanično najomiljenija zabavna emisija.

“Ova nagrada mi je posebno draga, jer dolazi direktno od gledalaca. Nije se glasalo klikom ili lajkom, već su se, na starinski način, isecali iz novina kuponi, upisivalo ime emisije, pa slalo poštom na adresu TV Revije. Za tako nešto je potrebno uložiti i nešto vremena i truda. Verujem i ljubavi. Titula najomiljenije zabavne emisije veliki je kompliment meni i mom timu, pogotovu kad vidimo da su u sedam od osam kategorija trijumfovale emisije RTS-a. Indikativno je i ohrabrujuće i to što se ovaj izbor TV gledalaca ne poklapa sa izveštajima o rejtinzima i šerovima najgledanijih emisija. Nema rijaliti programa niti raskošnih i skupih takmičenja sa pevanjem i igranjem među laureatima. Izgleda da je onima koje ne mrzi da seckaju kupone ipak važnija suština od forme i draži sadržaj od šarene ambalaže“, u susret novoj sezoni zaključuje jedan od favorita Zoran Kesić.

Foto: B92

“Drugi put organizujemo ovaj izbor i oduševljena sam odzivom naših čitalaca budući da su morali da ulože određeni trud, čime su ukazali veliko poštovanje onima koje su birali u kategorijama omiljeni jutarnji program, TV ličnost, kviz, domaća serija, kao i omiljena informativna, dokumentarna, zabavna i muzička emisija“, zadovoljna je Meri Bilić, urednica renomiranog Politikinog dodatka, koji ove godine obeležava 38 godina postojanja.

Izvor: B92

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here