Devojke, bacajte knjige! Mikrofon u šake!!

0
1124

Mermerni stolovi, pozlaćeni nameštaj, džakuzi, bazen u zatvorenom prostoru, garderoberi veličine jednosobnog stana, kao i mnogi drugi ekstravgantni detalji dominiraju domovima naših estradnih umetnika.

Dnevna soba u kući Goce Božinovske
goca-bozinovska
Folk pevačica Goca Božinovska vlasnica je raskošnog doma u Surčinu, opasanog kamenom ogradom a u dvorištu se nalaze stilizovana fontana, ribnjak i bazen. A entrijer kuće je priča za sebe.
Nameštaj, koji je Goca donosila sa turneja po Americi i Evropi, u stilu je baroka i Luja XVI a zlatna boja dominira:
– Više sam gledala boju nego pravac. Ja se u to slabo razumem. Ništa nije kupovano u kompletu. Ovo je treći nameštaj koji sam promenila. Nemam više gde da ga odlažem, selo sam napunila skroz. Mama mi je rekla: „Ko boga te molim, nemoj više ovde da donosiš stvari“ – ispričala je Goca svojevrememo ekipi „Blic pulsa“.
gocaboz1

Folk pevačica Stojanka Jovanović Stoja živi sa suprugom Igorom u kući na Bežanijskoj kosi. U dnevnoj sobi dominira koža i kovano gvožđe, a kožna fotelja je mesto gde Stoja voli da se opusti i pročita dobru knjigu.Kuhinjom dominira crvena boja i tepisi sa motivima animal printa.Stojin suprug je arhitekta, a enterijer je urađen po zamisli pevačice.
stoja

Folk pevačica Seka Aleksić velelepni dom je izgradila u Staroj Pazovi, gde živi sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom, a vrata raskošno uređenog doma pevačica rado otvara prijateljima i porodici u čijem društvu najčešće voli da proslavi sve praznike.Sa druge strane, bazen u dvoroštu je omiljeno mesto na kojem se pevačica relaksira tokom letnjih dana.
seka-bazeni

Baš kao i u domu koleginice Stoje, i dnevnom sobom estradnog para Marte Savić i Mileta Kitića dominira koža i tepisi sa motivima animal printa.U domu estradnog para, koji imaju ćeku Elenu, svaki član ima sopstveni sprat, ali ono što ipak ostavlja najači utisak je da Kitići poseduju bazen u zatvorenom prostoru.
kitic
A kada Kitićima dosadi bazen, i džakuzi je dobar za relaksaciju.Marta se potrudila da dom ukrasi originalnim detaljima, a tu je i portret nje i ćerke Elene, koji je rađen po narudžbini.
marta-portret

FOTO: Z.LONČAREVIĆ/RASSRBIJA/INSTAGRAM SEKA_ALEKSIĆ/M.MITROVIĆ/RASSRBIJA
IZVOR: BLIC/S.A.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here