Dnevni horoskop

0
323

OVAN

Možete da očekujete dobre vesti od saradnika. Kada je u pitanju profesionalno polje nećete imati nikakvih razloga za brigu. Sigurno se nećete pokajati ako napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Nađite dovoljno hrabrosti. Mogući su bolovi u grlu.

BIK

Imaćete manje troškove dana. Bez obzira na to finansijska situacija ostaje stabilna i ne bi trebalo da imate veće probleme. Moguće je da se kroz šalu i dvosmislenu komunikaciju zbližavate sa jednom osobom koja vas jako privlači. Danas ste puni energije!

BLIZANCI

Manji pad koncentracije, pa lako možete napraviti niz grešaka na radnom mestu. Povedite računa o tome. Moguće je da vam se udvara jedna sasvim nova osoba koju ne poznajete dovoljno dobro, ali vas privlači. Pospanost i umor.

RAK

Moguće je da niste zainteresovani za poslovnu promenu iako vam se nudi takva mogućnost. Niste još spremni. Osoba u koju ste se zaljubili vam uzvraća pažnju i nežnost. Možete da očekujete veoma pozitivan dan. Problemi sa hormonima.

LAV

Povedite računa o tome da se okružite osobama u koje imate poverenje, a ne onima u koje niste dovoljno sigurni. Moguće je da vam smeta ljubomora koju pokazuje vaš partner i da se zbog njega osećate sputano i blokirano. Prilično ste osetljivi.

DEVICA

Iskoristite svoju šansu da se dokažete na profesionalnom planu. Biće vam pružene veoma dobre mogućnosti. Pokažite svoje emocije prema osobi sa kojom flertujete i moćićete da stvorite veoma lepu atmosferu zajedno. Bolovi u nogama su mogući.

VAGA

Neophodna vam je podrška saradnika kako biste mogli da realizujete sve poslovne zadatke koji su vam povereni. Ako želite promene na ljubavnom planu, potrebno je da pokažete da možete da budete malo slobodniji. Osetljiv predeo grudnog koša.

ŠKORPIJA

Potrudićete se da sačuvate svoje radno mesto. Jako vam je važno da ne izgubite tlo pod nogama, odnosno poslovnu stabilnost. Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada, jer je ona takođe zainteresovana za vas. Mogući problemi vezani za kašalj.

STRELAC

Povoljan je dan ako ste planirali da se pozabavite komunikacijom sa poslovnim saradnicima ili ako planirate poslovne pregovore. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi trbalo da bude veoma pozitivna. Mogući problemi sa pritiskom.

JARAC

Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju privatnog posla, što u današnje vreme retko ko ima. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas brojna zanimljiva poznanstva. Oni koji su u braku mogu imati trzavice sa partnerom. Probava vam može biti usporena.

VODOLIJA

Moguće je potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora. Sigurni ste u sebe kao i u odluke koje donosite. Želite a neke stvari isterate na čistac, pa makar to značilo i da će biti prolivenih suza. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

RIBE

Finansijska situacija se stabilizuje i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas još veći uspeh u budućnosti. Osećate se jako dobro pored voljene osobe i svesni ste svoje sreće. Želite da sačuvate vašu vezu. Povoljan je period za početak dijete.

Izvor: Telegraf

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here