Dnevni horoskop

0
490

Ovan

Danas bi trebalo da budete posvećeniji poslu. Potrudite se da se usredsredite na završavanje obaveza. Pazite na detalje.

Bik

Bavite se sportom. Budite prijatni prema drugima. Potrudite se da se ne zamerate previše partneru oko nekih sitnica. Slobodni, ne nalazite svima manu danas.

Blizanci

Danas je dobar dan sredite dom. Sredite i dokumenta, papire i knjige. Možete posetiti rodbinu.

Rak

Komunikativni ste i željni novih infomacija. Potrudite se da se usmerite na sebe, na svoje potrebe. Manje pričajte drugima o svojim planovima. Pazite se u saobraćaju danas.

Lav

Moguć je manji priliv novca, to bi moglo da vas obraduje. Hranite se zdravije danas.

Devica

Gledajte sebe. Stavite svoje obaveze na prvo mesto, ne činite previše usluga drugima. Očekujte podršku prijatelja oko posla.

Vaga

Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da se ne preforsirate danas. Pomalo ste napeti i niste raspoloženi za društvo.

Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Danas je dan za zabavu, a ne za rad. Možete kupiti neku tehniku, neke stvari koje su Vam potrebne.

Strelac

Napeti ste jer imate dosta posla, a niste raspoloženi za rad. Bilo bi dobro da napravite plan rada i da ga se držite. Mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Idite na kraći put. Danas ste pomalo rasejani. Nemojte preuzimati na sebe više obaveza nego što možete da odradite.

Vodolija

Platite račune na vreme. Nervozni ste. Previše se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite. Budite štedljiviji.

Ribe

Ne budite prezahtevni prema drugima. Potrudite se budete prijatni prema partneru. Danas je dobar dan za posao, budite vredni.

(Izor: Mondo)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here