Dnevni horoskop

0
543

Ovan

Posao: Čak i ako Vam se učini da je Vaš trenutni napor i rad uzaludan jer ne dobijate željene rezultate i reakcije, nemojte prestajati da se trudite – upornost se uvek isplati, pogotovo ako radite ono što volite.

Ljubav: Ako ste u vezi – uživajte u periodu harmonije koja vlada između Vas i partnera/partnerke. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Uvedite neke laganije fizičke aktivnosti koje će Vam prijati tokom zime.

Bik

Posao: Multitasking nije uvek najbolje rešenje za rešavanje većeg broja problema ili obavljanje različitih obaveza. Možda bi bilo bolje da pronađete nekoga ko će Vam u svemu tome pomoći.

Ljubav: Da biste bili srećni u ljubavi potrebno je da znate šta je to što Vas u ovom aspektu zaista usrećuje. Naravno, ne postoji savršena osoba, niti ste Vi savršeni, ali nije poenta ni previše stvari prepisivati kompromisu.

Zdravlje: Odvojite više vremena za hobije koje ste zapustili.

Blizanci

Posao: U poslovne veštine spadaju i neke sposobnosti koje nisu konkretno vezane za rad, nego podrazumevaju komunikaciju sa saradnicima, partnerima, kolegama, kao i ponašanje u određenim situacijama – poradite na tome.

Ljubav: Isplanirajte neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom i uživajte u vremenu koje zajedno provodite. Ako ste slobodni – zapitajte se čija je to “krivica” i da li ste zaista preboleli prošlost.

Zdravlje: Brinite malo više o celokupnom zdravlju.

Rak

Posao: Radoholičar kao što ste Vi odmorom smatra i par sati tokom dana kad može da predahne od posla, a zapravo Vam je potreban kvalitetniji odmor koji će Vam pomoći da budete još produktivniji kasnije.

Ljubav: Ako sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite ni oko nekih sitnica – proverite da li se iza toga krije neki veći problem. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.

Lav

Posao: Ako želite da budete zadovoljni svojom poslovnom pozicijom i situacijom – vreme je za neke promene. To može biti promena radnog mesta, promena zaduženja na istom poslu ili nešto tome slično.

Ljubav: Ako želite da Vaša veza napreduje, nemojte se ustručavati da to podelite sa voljenom osobom i nađete način da se to i dogodi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Provodite više vremena sa ljudima koje volite.

Devica

Posao: Ne prihvatajte poslove za koje niste sigurni da možete da uradite – bez obzira na to da li za to nemate vremena ili dovoljno veština ili znanja. Znajte za svoje granice i mogućnosti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi malo više da se potrude oko odnosa i porade na komunikaciji sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte zaboraviti da se ljubav ne može “planirati”.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Posao: Nemojte propuštati prilike koje Vam mogu pomoći da se usavršite i napredujete u znanju, a samim tim i u karijeri. Svaki dan je prilika da se nešto novo nauči i savlada.

Ljubav: Budite malo obazriviji prema voljenoj osobi i češće osluškujte potrebe koje ima. Ako ste slobodni – budite otvoreniji za nova poznanstva jer nikad ne znate koga možete sresti.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite.

Škorpija

Posao: Nemojte unapred da brinete i da očekujete probleme na svakom koraku. Potrebno je da pozitivno razmišljate ukoliko želite da napredujete i ostvarite uspeh koji želite.

Ljubav: Sa voljenom osobom nesuglasice možete rešiti samo otvorenim razgovorom. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati ni u šta novo, nego uživajte u svom statusu dok ne dođe neko vredan Vaše pažnje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena za odmor i relaksaciju.

Strelac

Posao: Najbolje bi bilo da se posvetite prioritetima pre nego što preuzmete neke nove obaveze na sebe. Nemojte u Novu godinu ulaziti sa previše obaveza koje niste završili.

Ljubav: Ako je sigurnost ono što Vam je potrebno – nemojte se zadovoljavati sitnicama i osobama sa kojima to ne možete da imate. Pripadnici znaka koji su već u vezi trebalo bi da provode više vremena sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pazite se prehlade.

Jarac

Posao: Možda nije baš najbolji period za započinjanje nekih novih planova, ali uvek postoji mogućnost da pokrenete neke planove koje ste malo zapustili u poslednje vreme zbog većeg broja obaveza.

Ljubav: Sa voljenom osobom imate velike planove, ali za njihovu realizaciju potrebno je da idete korak po korak. Ako ste slobodni – praznična atmosfera bi mogla da Vam donese i neko zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Potrudite se da izmenite ishranu kako biste održali zdravlje.

Vodolija

Posao: Do sada ste uspevali da ispunite sve obaveze koje ste imali, ali ništa od toga ne biste uspeli da pred sobom niste imali jasno zacrtan cilj – nemojte to zaboraviti i potrudite se da uvek bude tako.

Ljubav: Ako ste slobodni – dozvolite prijateljima da Vas “spoje” sa nekom novom osobom i dajte priliku tom poznanstvu. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da češće organizuju zajednične aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi prolaznog tipa.

Izvor: Edukacija

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here