Dnevni horoskop

0
554

Ovan

LJUBAV: Jedna bitna osoba u vašem životu će doći da vas poseti.
POSAO: Sve je stvar dogovora. Insistirajte na tome i neće biti problema sa kolegama. ZDRAVLJE: Generalno, sasvim dobro.

Bik

LJUBAV: Teško vam je da odolite izazovima. Privlači vas neko ko je zauzet.  POSAO: Stabilno, posebno ako sarađujete sa stranim firmama. ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

LJUBAV: Uglavnom birate pogrešne osobe. Nikako da se opametite.POSAO: Projekat koji sad započnete može vam doneti puno novca ako budete strpljivi. ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

LJUBAV: Izvesna je ljubavna avantura za koju će partner saznati. POSAO: U narednom periodu se fokusirajte na timski rad. Ne jurite ka samostalnom uspehu. ZDRAVLJE: Skloni ste strahovima.

Lav

LJUBAV: Ako ste slobodni, novo poznanstvo je moguće na svim javnim mestima. POSAO: Ne razmišljajte o poslu. Sjajan je dan za zabavu i relaksaciju. Manji dobitak. zdravlje Dobro se osećate.

Devica

LJUBAV: Nije dovoljno samo da sumnjate. Morate svoje pretpostavke i da dokažete. POSAO: Zadovoljni ste sadašnjim prilivom novca. Počnite sa štednjom. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

Vaga

LJUBAV: Sve prepreke se mogu prevazići ukoliko je u pitanju prava ljubav. POSAO: Povoljan je dan za učenje, pisanje i kontakte sa strancima. Novčani dobitak. ZDRAVLJE: Sasvim stabilno.

Škorpija

LJUBAV: Na emotivnom planu je komplikovano. Moraćete da se odlučite za jednu osobu. POSAO: Trenutno su vaše mogućnosti male, ali biće bolje. Manji priliv novca. ZDRAVLJE: Bolje nego proteklih dana.

Strelac

LJUBAV Danas će konačno doći do susreta koji priželjkujete već dugo vremena. POSAO: Na poslu ćete biti pod malom tenzijom. ZDRAVLJE: U dobroj ste psihofizičkoj formi.

Jarac

LJUBAV: Emotivno ste i dalje u fazi mirovanja, ali uskoro vas očekuje sudbinski susret. POSAO: Treba da procenite kada je pravi trenutak za akciju, a ne da idete glavom kroz zid. ZDRAVLJE: Opustite se.

Vodolija

LJUBAV: Uživate da flertujete kada ste u vezi i ne razmišljate o posledicama. POSAO: Čujete razne tračeve, ali nemojte nikog napadati dok sve dobro ne proverite. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

Ribe

LJUBAV: Neko nije sasvim iskren sa vama. Ne žurite da započnete vezu. POSAO: Finansijska situacija je malo bolja, ali još ne možete da se opustite. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima.

Izvor: Blic/Astrolog Dijana Jotić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here