Dnevni horoskop

0
476

OVAN
POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza i veoma ste zauzeti. Okupirani ste raznim zadacima koji su vam dati. Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu na poslu.
LJUBAV: Dolazite do mogućnosti da se pomirite sa voljenom osobom i da joj pokažete da umete da praštate. Nakon ovoga, vaš odnos može biti samo bolji, a ljubav još jača.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj iako generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

BIK
POSAO: Očekuje vas prilika da sagledate poslovne rezultate koje ste do sada ostvarili i da rezimirate utiske. Možete da dođete do nekih veoma važnih zaključaka.
LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, danas biste mogli polako da pokrenete neki vid komunikacije sa njom. Pokažite joj otvoreno svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Posetite neki spa centar ili saunu.

BLIZANAC
POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete manju finansijsku krizu u koju ste upali i da ste konačno odahnuli. Osećate se daleko sigurnije i lakše sada kada je problem rešen.
LJUBAV: Spremni ste da priznate svoje greške i da zakopate ratnu sekiru. Vreme je da se komunikacija između vas i voljene osobe poboljša i da neke stvari polako dovedete u red.
ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama, pa povedite računa iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.

RAK
POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete imati neke veće promene. Možete da se posvetite svojim redovnim poslovima.
LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je vreme da napravite prvi korak! Budite hrabri! Možete da očekujete da će vam se rizik isplatiti!
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Priuštite sebi adekvatnu negu i kvalitetne proizvode.

LAV
POSAO: Povoljan je dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete pozitivan ishod. Na vama je samo da se aktivirate i dobićete ono što želite.
LJUBAV: Pravi je trenutak da zaprosite voljenu osobu ili da joj predložite zajednicu, vaša ljubav će napredovati. Možete da se nadate velikim i pozitivnim promenama na ovom polju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Mogući su manji problemi sa iritacijama.

DEVICA
POSAO: Pred vama je veoma uspešan poslovni dan ako budete bili spremni da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Vaša intuicija je skoro sasvim nepogrešiva!
LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Ona će veoma pozitivno reagovati na vašu ljubavnu ponudu. Nema potrebe da se brinete, zaista.
ZDRAVLJE: Obezbedite sebi više vremena za odmor, kako biste se regenerisali. Potreban vam je san.

VAGA
POSAO: Zadovoljni ste svojim uspesima i ponosni ste na sve ono što ste do sada postigli. Možete da očekujete sasvim solidan dan za vaše profesionalno polje.
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Zajedno sa voljenom osobom uživate u lepim dešavanjima i romantici. Moguće je da pravite planove za zajedničko putovanje tokom praznika.
ZDRAVLJE: Moguće je da će vam prijati da povećate unos magnezijuma i kalcijuma.

ŠKORPIJA
POSAO: Nalazite se pred manjim dilemama. Potrebne su vam nove informacije i sveža perspektiva kako biste došli do prave odluke. Posavetujte se sa osobom od poverenja.
LJUBAV: Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je tek nedavno ušla u vaš život.
ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim solidan dan.

STRELAC
POSAO: Mirno i pribrano reagujete u svakom trenutku. Tačno znate kako da se postavite i pred kim treba da kažete određene stvari. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na poslu.
LJUBAV: Ako vas je partner povredio nekim svojim rečima, pokažite mu to otvoreno. Nemojte da držite u sebi razočarenje. Uz razgovor i zajednički trud možete sve da ispravite.
ZDRAVLJE: Nemojte da izbegavate redovne obroke. Potrebni su vam veći izvori energije.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste se potrudili da korigujete neke svoje mane, poput nestrpljivosti, polako ćete moći da sagledate povoljne rezultate. Važno je da nastavite da radite na sebi.
LJUBAV: Moguće je da tražite partnera kji će vam pružiti osećaj zaštite i sigurnosti. Umorni ste od neobaveznih avantura. Uskoro vam dolazi susret sa pravom osobom.
ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Prijaće vam odlazak na večeru u omiljeni restoran i čaša dobrog vina.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će sve ići lakše i bolje nego što ste planirali. Uspeh vam dolazi i ako se bavite trgovinom ili komunikacijom.
LJUBAV: Biće vam potrebno neko vreme dabiste mogli sasvim jasno da sagledate situaciju sa voljenom osobom. Još uvek ima nade za vašu vezu ali je neophodan obostrani trud.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Menjajte loše navike.

RIBE

POSAO: Moguće je da se bavite idejom o sklapanju novog poslovnog partnerstva. I dalje ste u potrazi za odgovarajućim saradnikom. Poslušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti.
LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, a na današnji dan ih može biti više. Uživate u neobaveznom flertu. Imate mogućnost izbora na emotivnom polju i to vam godi.
ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate hladna i gazirana pića, da čuvate svoje grlo.

 

Izvor: Story

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here