Evo šta trebate uraditi ako hoćete da poludi za vama

0
942

Nisu potrebne reči kako biste ga dovele do ludila.

Govor tela čini važan faktor u zavođenju, iz razloga što na ovaj način delujemo na višem nivou svesti. Ne samo da vaši pokreti i mimika lica šalju određene signale, već vas čine i atraktivnijim. Ipak, vrlo je bitno delovati što prirodnije, pri izvođenju sledećih poteza, jer u suprotnom možemo postići potpuno suprotan efekat na muškarca, od onog koji ste želele postići…

Diranje kose
Nežno povlačenje pramenova iza uha ili zanosno prolaženje rukom kroz kosu kod muškarca izaziva znatiženju i budi maštu. U neverbalnoj komunikaciji, ovo je gest kojim mu stavljate do znanja da ste zainteresovane za njega..

Naginjanje glave na stranu
Pomeranje glave sa jedne na drugu stranu, tako da vam vrat dolazi do izražaja je znak da ste otvorene za svaki vid komunikacije. Upečatljiv nakit može vam pomoći da privučete njegovu pažnju na ovaj senzualni deo tela…

Pućenje usana
Razbudite usnulu Kajli Džener u vama! #DuckFace zaista deluje, jer na ovaj način šaljete poruku da ste dostupne i spremne za razmenu vrelih poljubaca.

Podizanje obrva
Nakon što uspostavite kontakt očima sa muškarcem kojeg pokušavate da zavedete, naredni put kada ga pogledate podignite obrve koje će mu biti znak da ste slobodni i zainteresovane za njega.

Položaj tela
Prekrštene ruke ili pogrbljeno sedenje muškarcima je vrlo odbojno. Odvažan hod ili položaj tela koji govori da ste žena puna samopouzdanja lako će naterati jači pol na prvi korak.

Šetkanje
U klubu izbegavajte stajanje na jednom mestu. Muškarce privlači kada se devojka veselo kreće prostorijom i u konstantnoj je interakciji sa ljudima.

Ako ništa od ovoga ne bude delovalo, naš vam je savet da posetite najbližu vračaru!

IZVOR: COSMOPOLITAN.RS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here