Jelena Karleuša: „Volim to da radim!!!“

0
420

Snimak koji je pre više od deset godina „zapalio“ internet svakako jeste onaj na kom Jelena Karleuša simulira oralni seks prstom, dok je suprug Duško Tošić snima.

Međutim, taj „kućni video“ kako ga mnogi nazivaju i dalje je aktuelan, a tim povodom oglasila se Karleuša koja nije štedela „lepe reči“.

Povodom mnogobrojnih medija u BiH koji objavljuju kao udarnu vest moj „kućni video“, imam da kažem sledeće:
„Reč je o videu starom 10 godina, koji nije kućni već snimljen u kafiću. Snima me moj tadašnji dečko, a sadašnji suprug Duško. U videu kažem da volim da mi liže ribicu i guzu. i to kažem njemu, nisam dala dozvolu medijima da objavljuju nešto što sam rekla privatno. Perverznjaci jedni! E sad! Ja moram da kažem da to nije istina. Mislim to…. da volim… da mi liže…. prava istina je da ja to obooooooožaaaaaavaaaaaam!!!!! i trudim se da mi pričinjava to zadovoljstvo što češće! Jer obožavam!!!!! Obožavaaaaaaam!!!! A to je samo početak onoga što ja obožavam! Dragi mediji, kada bih vam rekla šta još obožavam, verovatno bi me grom pogodio!!!!! I umrla bih srećna jer sam radila sve ono što obožavam!!!!! A obožavam i vas da zajebavam. E tako. idem da gledam ligu šampiona posle, pa ako tim mog muža pobedi, radiću i ja njemu nešto što on obožava a vi znate šta!
P.S(I izvinite ako su reči RIBICA i GUZA i PU*ENJE mnogo vulgarne… vi ne gledajte kako to izgovaram i ne radite isto to u svoja četiri zida)

Foto: Jelena Karleuša/Instagram
Izvor: Puls online

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here