Kako ukloniti tragove strastvenog sexa

0
774

Strastveni seks često ostavlja posledice – ogrebotine po leđima, grudima, crvene fleke na vratu… Kako ih ukloniti?

Kada se partner malo zanese prilikom vođenja ljubavi i noktima izgrebe tvoj grudni koš, te „slatke“ rane ćeš izlečiti kremom koja sadrži antibiotik, a koja može da se kupi u svakoj apoteci.

Nećeš reći:“Dobar dan, dajte mi kremu protiv ogrebotina tokom seksa“, već učini to malo diskretnije, tražeći kremu protiv povreda na koži nastalih noktima.

Ako na leđima, ili nekom drugom delu tela, imaš mladeže ili bradavice, onda povrede nastale usled divljeg seksa za tebe mogu da budu veoma opasne.

Zato moraš da se koncentrišeš – koliko god da ti je lepo, ali i partneru da kažeš da obrati pažnju na mladež koji nikako ne bi trebalo da zakači noktima.

Podlive i modrice na telu uklonićeš specijalnim hladnim gelom koji se kupuje u apoteci. Prodavcu reci da imaš povredu nastalu usled nekog sporta.

U tom slučaju može da ti pomogne i najobičniji margarin. Nežno ga utrljaj na modricu nekoliko puta tokom dana.

Rane i podlivi mogu da nastanu i usled seksa na neudobnom mestu, ili zbog nekog neobičnog položaja.

Ako dva, tri dana nakon seksa u automobilu, na šljunkovitoj plaži, radnom stolu, kuhinjskim elemntima… osetiš bolove u donjem delu leđa, na primer, ne paniči – nećeš se ukočiti, ne boluješ od „kostobolje“.

Taj bol te samo podseća na jednu vrelu akciju od pre nekoliko dana, a leči se masažom, hladnim oblozima, leškarenjem u kadi sa toplom vodom.

Žuljeve na kolenima možeš da ublažiš kremom za rane, ili specijalnim flasterima sa biljnim melemom.

Bez obzira na to gde te boli, ne kukaj drugima i ne pokazuj „ratne rane“ – to nije ni pristojno ni zanimljivo.

FOTO: YAYIMAGES
IZVOR: MONDO.RS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here