Mirković: Ni jednom partijskom lideru nije stalo do građana Zaječara!

0
1354
Foto: SVI ZA ZAJEČAR

Lokalni izbori u Zaječaru se održavaju za tri dana, međutim, stiče se utisak da gradjani imaju osećaj kao da žive u drugoj državi.

– Nosilac lokalne liste SNS-a, Aleksandar Vučić, nije ni jednom u skorije vreme posetio Zaječar. Doduše, njegova poslednja poseta Gradu bila je davne 2013. godine, i to samo zbog tadašnjih izbora. Zaključak koji se nameće je, da ga Zaječar apsolutno ne interesuje, izjavio je Saša Mirković, što i potvrdjuje činjenica da nijedna proizvodna hala nije podignuta, a samim tim nijedan radnik nije dobio zaposlenje u zadnje 4 godine.

Mirković dalje kaže:

– I ostalim nosiocima izbornih listi Dačić, Boris Tadić, Čeda Jovanović, Šešelj, Krkobabić i Zoran Živković nije palo na pamet da obiđu gradjane Zaječara, što je ponižavajuće za istočnu Srbiju.

– Kao nosilac liste br.5,  sve vreme obilazim sva sela kao i mesne zajednice u samom Gradu čime dokazujem da mi je vrlo bitno da čujem što više meštana, šta je to što bi trebalo uraditi obzirom da sam i kandidat za gradonačelnika, rekao je Saša Mirković pred izbornu ćutnju.

Saša Mirkvović- nosioc liste broj 5, SVI ZA ZAJEČAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here