NAJKONTROVERZNIJE Instagram fotke slavnih ličnosti u 2016. godini

0
810

Verovali ili ne, ovo su postovale slavne zvezde i nije ih sramota!

Odbrojavamo poslednje dane 2016. godine, a godinu ipak vredi završiti najupečatljivijim trenucima na društvenim mrežama. Da, kada nam neko spomene reč „kontroverzno“ u istoj rečenici s reči „Instagram“, nema sumnje kako se definitivno radi o porodici Kardašijan, ali ovog puta ne samo o njima.

Pa, koji će nam Instagram trenuci 2016. godine definitivno ostati u pamćenju?

# Kim Kardašijan i Amber Rouz u neobičnom selfiju
Postoji li iko a da nije svestan zašto nas je ovaj selfi ovoliko zapanjio? Pa, internet vam svakako može ponuditi odgovor na to pitanje i to baš svaki deo i do najsočnijeg detalja. I bez toga, nije da svaki dan vidimo selfije dve žene koje uz to mogu i pomno raspravljati detalje Kanjevog performansa u krevetu.

# Beskrajna priča Džastina Bibera, Sofo Riči i Selene Gomez
Šta drugo očekivati onda kada praviš probleme kraljici Instagrama? Pa, Džastinova (tada) nova devojka nije prošla pošteđeno, a Džastin je zbog toga i zatvorio svoj Instagram profil, a da i ne spominjemo onaj incident u kom je Selena Džastinu zbog svega održala bukvicu?

# Zloglasni verenički prsten Kim Kardašijan

Svetlucavi kamen ne samo da je privukao veliku pažnju u svetu, već je i izazvao veliku pljačku u Parizu. Da li je Kim bila u pravu što se hvalila prstenom? Da li je fer što su je ljudi zbog toga toliko blatili? Mislim da svet po tom pitanju nikad neće biti na istoj talasnoj dužini.

# Fotosešn Kajli i Tajga
Kao i Kajli, njene veze dobijaju istu količinu ljubavi koliko i hejta, pa nije iznenađujuće kako je Instagram u potpunosti eksplodirao nakon objave ovih fotki.

# „Poseban“ selfi Kim Kardašijan
Nije bitno da li je Kim na selfi fotografiji nosila nešto ili ništa – to je Kim Kardašijan – kritikovaće je bez obzira na to šta ona uradi, a isto tako je verovatno prošla i ona kada je na Instagramu odlučila da postavi jedinstvenu selfi fotografiju na kojoj je potpuno gola.

# Potpuna transformacija Lil Kim
Sigurno ste se bar jednom kada ste po ne znam koji put pogledali spot za Moulen Ruž zapitali: „Pa gde je nestala Lil Kim?“ Ne osuđujemo vas. Slavna pevačica gotovo je i nestala s obzirom na činjenicu da je ne bi mogli prepoznati ni da sad uđe u sobu. Ovo je Lil Kim? Nema šanse.

# Tejlor Svift i Kim Kardašijan u ultimativnoj bitci na „Državni Dan Zmija“
A nagrada za tri najkontroverznije osobe u 2016. godini ide… Kim, Kaniju i Tejlor! Svi dobro znate priču iza neslavne pesme „Famous“, a Tejlor je definitivno naučila lekciju: Kada Kanje nazove i pita da li je OK ako je spomene u pesmi, a da pritom ne kaže tačno sve šta će reći, odbij ponudu. Zapravo, odbij ponudu kako god. Kanje se itekako zagrejao za politiku, a to znači da mu više ne treba verovati.

# Kloi Kardašijan u ulozi Fotošop majstora
Fotošop policija vrlo je brzo reagovala na (tad) novoobjavljenu fotku Kloi koja pokazuje svoj super isklesani stomak i digitalno isklesanu zadnjicu. Oprostićemo joj jer je nedugo nakon masovne kritike ipak objavila originalnu fotku gde su je fanovi nahvalili, te je uverili kako je savršena i bez fotošopa. Pa dobro, mi ju sigurno nećemo kriviti za malo nesigurnosti.

# Scena u liftu 2
Nakon što je Tina Nouls objavila slatki trenutak sa Solanž, njenim sinom i Džej Zijem, fanovi su ih vrlo brzo podsetili kako još nisu zaboravili na slavni video u liftu u kom je Bijonsina sestra istukla Džej Zija. Majka je ubrzo uklonila video, ali koji dan prekasno u svetu skrinšotova

# Stručnjak za fotošop – Maraja Keri
OK, već smo navikli da tražimo fotošop greške na svakoj od njenih fotografija, a post za Dan Zahvalnosti nije bio ništa drukčiji. Klasična zaobljena vrata i zakrvljeno ogledalo ponovno u akciji! Zaista, nije li dovoljno seksi i bez svega toga?

Izvor: Cosmopolitan.hr/ cosmopolitan.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here