NASTAVLJA SE RASKOL U BORSKOM SNS-U?

0
544

Kako nezvanično saznajemo, ni sinoćna sednica Opštinskog odbora SNS-a u Boru pred funkcionerima iz vrha stranke nije pomogla da se smire strasti između nepomirljivih grupa, jedni su za prepoznatljivu politiku povernika Spaskovskog, drugi, pak, za mirnije i odgovornije delovanje. Pokušaj isključenja iz stranke nekih starih članova i funkcionera SNS nisu uspreli, pa je konfuzija samo produžena.

Svađalačka atmosfera i netrpeljivost opet su bili u prvom planu. Sinoć su najgore prošli članovi najužeg lokalnog naprednjačkog korpusa koji nisu bili prisutni. Da li su aktivisti iz Beograda bili zadovoljni ili ne, još se na zna, mada je očigledno da ne mogu biti spokojni ni u kom slučaju. Zato se očekuje da narednih dana izađu na površinu još neke zgode i nezgode i da se vidi ko je tačno u pravu i gde mu je mesto.

Ni priča da bi Blagoje Spaskovski i Živorad Petrović mogli da podnesu ostavke nije naivna. Ipak, sve zavisi kako će ih oceniti i proceniti vrh partije na čelu sa predsednikom. A ruku na srce, i ranije je rukovodstvo SNS-a u Beogradu moglo više da se interesuje za (ne)prilike u Boru. Zbog opšte atmosfere i zaustavljanja propadanja i RTB-a i lokalnog javnog i društvenog sektora.

Izvor: boronline.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here