Nedeljni horoskop

0
2755

Ovan

Napetiji ste nego inače. Potrudite se da se usredsredite na druženje sa prijateljima. Svakako, potreban Vam je odmor ili bar neki kraći put da biste se rasteretili. Ne radi Vam se ništa, pažnja Vam je rasuta. Nemojte se nervirati oko sitnica. Slobodni, do neke osobe koja Vam se dugo dopada možete doći preko prijatelja. Zauzeti, nemojte zapostavljati partnera zbog posla. Probudite strasti.

Bik

Odlična je saradnja sa drugima ove nedelje. Konačno ćete završiti sve što ste započeli, naročito ako morate da sarađujete sa drugima. Od utorka ćete dobiti očekivani priliv novca. Potrudite se da se ne otvarate previše, budite diskretniji. Pomalo ste tvrdoglavi, pa možete očekivati manje problema u vezi. Strastveni ste i skloni avanturama, pa je ovo dobar period ako ste slobodni.

Blizanci

Imate dosta posla, sve mora da se radi brže nego inače. Odlična je komunikacija sa drugima. Pazite na greške. Možete započeti neku novu saradnju ili novi posao. Pazite na svoje zdravlje. Nemojte se preforsirati na poslu jer to može negativno da utiče na Vas. Ako ste slobodni, postoji mogućnost poznanstva sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta, na putu ili će ona doći u Vaš grad. Ako ste zauzeti, isplanirajte neko putovanje sa voljenom osobom.

Rak

Pažnja će biti preusmerena na posao. Jako ste vredni. Imajte u vidu da ćete imati neke nove obaveze od ove nedelje. Bolje se organizujte. Mogući su problemi sa tehnikom ili strujom u domu. Bavite se sportom, to će Vam prijati. Ako ste slobodni, želite stabilnu, ali strastvenu osobu. Iskoristite svaku priliku da Vam bude dobro. Ako ste zauzeti, sve je u redu ove nedelje, samo se ne raspravljajte sa partnerom oko novca.

Lav

Ove nedelje ćete se više usmeriti na zabavu, hobi, eventualno na sport, nego na posao. Pozitivni ste i odlično se osećate. Imate višak energije. Sve na poslu ide kako treba, samo ćete imati potrebu da odlažete obaveze, pošto Vam se ne radi. Neka ženska mlađa osoba može biti od pomoći.

Ako ste slobodni, preko posla ili u izlasku možete upoznati neku zabavnu osobu. Otvorene su sve opcije. Ako ste u vezi/braku, priredite partneru neko iznenađenje, poradite malo na vašem odnosu, ne zanemarujte dragu osobu.

Devica

Sredite dom. Potrudite se da sve bude na svom mestu, da izbacite stvari koje Vam odavno nisu potrebne. Odlično je stanje u porodici. Prija Vam porodična atmosfera. Pomalo ste rasejani, pa bi bilo dobro da odredite prioritete na poslu. Držite se rokova. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da ove nedelje ne srljate u vezu, pošto ste prilično usporedni i pasivni. Ako ste zauzeti, sve će biti u redu, bez većih promena. Pravite kompromis sa partnerom.

Vaga

Komunikativni ste. Pazite se u saobraćaju, vozite sporije, a ako ste pešak budite na oprezu, ne žurite. Pozitivni ste i širite pozitivnu energiju među ljudima. Posetite rodbinu ili prijatelje.

Potrudite se da se usmerite na čitanje knjiga, radite nešto da biste uposlili um. Platite račune na vreme. Moguć je kraći put. Ovo je odlična nedelja za kupovinu telefona. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da flertujete, da se upoznajete sa drugima. Preko nekog člana porodice ili u gostima, možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, potrudite se da idete na kraći put sa partnerom ili uživajte više kod kuće, bitno je da što više vremena provedete zajedno.

Škorpija

Moguć je priliv novca. Konačno će se isplatiti sve što ste radili. Dobra je nedelja za kupovinu. Uživajte u omiljenoj hrani. Gledajte da se usredsredite na posao, ne opuštajte se jer ovo je vreme kada treba da date sve od sebe i da u uživate u plodovima rada. Očekuje Vas uspešna nedelja. Ako ste slobodni, potrudite se da se usmerite na komunikaciju sa drugima, bićete skloni flertu, ali nećete želeti da uđete u nestabilnu vezu. Ako ste zauzeti, potrudite se da se da ugodite sebi i partneru. Moguća je nervoza, pa nemojte dosta vremena provoditi kod kuće.

Strelac

Ukoliko Vam je potreban neki savet, obratite se dragim ljudima, porodici, ali budite spremni na iskrenost i kritiku. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Za razliku od prethodnog perioda kada ste imali dosta obaveza, sada je došlo vreme kada ćete biti mirniji i više ćete odmarati. Otvoreniji ste za saradnju i za sklapanje prijateljstava. Neke osobe iz inostranstva mogu biti od pomoći. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se okenete sebi. Ove nedelje neće biti promena. Ako ste zauzeti, moguće su manje rasprave sa partnerom.

Jarac

Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje treba da uradite. Odmarajte više. Bitno je da se posvetite više svom privatnom životu nego poslu ove nedelje. Odlučite šta ćete eliminisati kao smetnju ka uspehu na poslu i sa kim se nećete viđati da ne biste bili raspoloženi. Ovo je nedelja za “čišćenje”. Podredite sve svom miru. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usmerite na sebe, a osoba kojoj se dopadtea će morati da se potrudi oko Vas. Ako ste zauzeti, potrudite se da se usmerite na na partnera, niste samo Vi bitni. Budite romantičniji.

Vodolija

Imate višak energije. Odlično se osećate. Na poslu sve ide kako treba, samo pomalo osećate pritisak i nervozu zbog svega što Vam se dešava. Potrudite se da se usmerite na kontakte koji mogu biti od pomoći. Preko Interneta takođe možete doći do nekog rešenja za problem koji imate. Bitno je da ne stanete, da radite, da se ubrzate, tako ćete sigurno biti uspešniji. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura, tajna veza. Ako ste zauzeti, budite otvoreni prema partneru da ne bi došlo do rasprave.

Ribe

Niste raspoloženi za druženje. Posao Vam je na prvom mestu ove nedelje. Moguće su rasprave sa drugima, ali to mogu biti neki nesporazumi. Ne donosite bitne odluke naglo, jer se može ispostaviti da ćete doneti pogrešne odluke. Mogući su problemi sa spavanjem. Imate previše posla i preopterećeni ste. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usmerite na druženje, pa ćete preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu, koja je možda starija od Vas. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje ni posao zbog veze. Potrebna je dobra organizacija da bi svi bili zadovoljni.

Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here