NEKADA SARADNICI, A DANAS LJUTI NEPRIJATELJI!

0
470

Vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović i generalni direktor „Grand produkcije“ Saša Popović već nekoliko decenija su na vrhu liste po uticaju ne samo u domaćem već i šoubiznisu na Balkanu.

Njih dvojica su nekada odlično sarađivali. Emisije „Grand produkcije“ su nekada emitovane na „Pinku“ i tada su imale najveći rejting. Koliko dugo je trajala njihova saradnja svedoči i snimka kada su čak i zajedno snimali spotove. Tada je Željko svirao, a Popović pevao pesmu „Rođena si da mi budeš devojka“. Njih dvojica su danas ljuti rivali. Mitrović je pre nekoliko godina uklonio emisije „Grand produkcije“ iz programa svoje televizije, a „Grand“ i Saša Popović su se u međuvremenu prebacili na konkurentsku „Prvu“.
Nisu Željko i Saša jedini koji su nekada bili bliski saradnici, a danas su neprijatelji na estradi. Podsetićemo vas na još neke sukobe na estradi.

Momčilo Bajagić Bajaga i Bora Đorđević
Na današnjoj domaćoj rok sceni, možda su najpopularniji bendovi „Riblja čorba“ i „Bajaga i Instruktori“. Momčilo Bajagić Bajaga je nekada bio član „Riblje čorbe“ i napisao je za ovu grupu neke od njihovih najvećih hitova kao što su „Kad hodaš“, „Muzičari koji piju“, „Dva dinara druže“, „Nemoj srećo, nemoj danas“ i mnoge druge. Rivalstvo između Bajage i Bore davnih osamdesetih godina prošlog vuka kulminirale su odlaskom Bajage iz tog benda.

Željko Bebek i Goran Bregović
Željko Bebek je najduže bio glavni vokal najpopularnije grupe bivše Jugoslavije „Bijelo dugme“. Zbog sukoba između Bregovića i Bebeka na povratničkim koncertima ove grupe publika neće imati priliku da sluša i Bebeka. Podsetimo da su osim Željka, najpoznatiji pevači ove grupe bili Alen Islamović i Mladen Vojčić Tifa.

Emir Kusturica i Goran Bregović
Zahvaljujući filmovima Emira Kusturice, Bregović je uspeo da privuče pažnju i ljudi van našeg regiona. Saradnja njih dvojice im je donela najveću slavu, ali kao i slučaju „Bijelog dugmeta“ i odnosa sa Bebekom, Bregović nije uspeo da ostane u prijateljskim odnosima ni sa Kusturicom.
„Dom za vešanje“ i „Crna mačka, beli mačor“ su neki od filmova gde su Kusturica i Bregović ukrstili svoje talente. Podsetimo da su prošle godine Bregović i Kusturica učestvovali na jednom festivalu u Moskvi i da tada nisu sreli ni pozdravili, što je bio dokaz da njih dvojica nisu uspeli da izglade odnose.

Miroslav Ilić i Lepa Brena
Jedan od najlepših dueta u svojoj karijeri, Lepa Brena je snimila sa Miroslavom Ilićem. Reč je o pesmi „Jedan dan života“. Njih dvoje su se posvađali zbog toga što je, kako tvrde mediji, Brena insistirala na tome da Miroslav prizna zbog vanbračnog sina Devina.

Saša Popović i Lepa Brena VS. Šaban Šaulić i Zorica Brunclik
Šaban Šaulić i Zorica Brunclik nekada su bili deo žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Danas su u „Pinkovim zvezdama“. Šaban i Zorica nisu bili zadovoljni tretmanom na „Prvoj“ i u „Grandu“ i zbog toga su prešli na „Pink“. Danas se često mogu pročitati prozivke jednih na račun drugih. Brena je nedavno prozvala Šaulića da je neprofesionalan, a Zorica se nedavno nije pozdravila sa Brenom na after-partiju nakon jednog koncerta u Sarajevu na kojem su pevale mnoge regionalne zvezde.

Jelena Karleuša i Željko Mitrović
Jelena Karleuša je ranije bila deo muzičke kuće „City records“ u svoje pesme je promovisala na „Pinku“. Danas ona često na društvenim mrežama proziva Mitrovića, dok sa druge strane, niko ne reaguje na uvrede sada članice žirija „Zvezde Granda“.

Severina Vučković i Jelena Rozga
Severina i Jelena su nekada čak i zajedno pevale. Npr. na jednom festivalu su zajedno izvele pesme „Sve bi seke ljubile mornare“. Danas su jedna drugoj zabranjena tema i čak na pitanja novinara ne žele jedna drugu da komentarišu.

FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
IZVOR: PULS ONLINE

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here