Neki građanin slučajno pronašao napušteno oružje u šumi

0
585

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, objasnio je kako je policija došla do saznanja da je u blizini kuće Aleksandra Vučića u Jajincima pronađeno oružje.

Stefanović je rekao da je veoma zabrinut za Vučićevu bezbednost, navodeći da je on prebačen na bezbednu lokaciju.

Ministar je novinarima rekao da je jedan građanin video “da se nešto sumnjivo dešava” u šumi i obavestio policiju. Policija je zatim na licu mesta, kako je rekao Stefanović, pronašla određenu količini oružja, između ostalog i jednu zolju koja može, kako je rekao, da probije blinidirano vozilo.

– Informaciju je policija dobila od građana koji su naišli na delimično masikirano naoružanje koje se nalazilo na oko 30 metara uvučeno u šumu… Nakon toga je nastao uviđaj, rekao je Stefanović.

Pored zolje, pronađeno je više ručnih bombi i veća količina municije za automatsku pušku i za snajper.

Dakle, (izmišljeni) atentator na Vučića ostavio je svoje oružje u šumi u blizini Vučićeve kuće da bi ga neki neimenovani građanin otkrio!

Ovo je možda najgluplji (izmišljeni) atentator!

Ministar Stefanović je takođe izrazio zabrinutost što se tema oko (izmišljenih) atentata na Vučića “relativizuju”.

Javnost je primorana da relativizuje sve dosadašnje izmišljene atentate na Vučića jer nijedan nikada nije procesuiran do kraja!

Stefanović je, baš kao i Aleksandar Vulin, izjavio da će od bezbednosnih službi tražiti da izađu sa informacijama povodom pronalaženja oružja nedaleko od porodične kuće premijera, a “ako to ne mogu, nisu kadri da to urade treba svi da se povuku”.

– Rekao sam premijeru, ja sam spreman da se povučem u svakom trenutku – moje mesto bar nije upitno – mogu sutra ujutru da odem sa funkcije, ali nije to bitno – bitna je suština, rekao je Stefanović.

– Ako to ne mogu, nisu kadri da to urade treba svi da se povuku, poručio je Stefanović.

Izgleda da će ovaj izmišljeni atentat na Vučića biti iskorišen za smenu nepodobnih kadrova u policiji.

Stefanović je dodao da premijer nikada nije želeo da govori o svojoj bezbednosti, da se bavi ekonomijom, kako da poveća plate i penzije…

– On uživa fizičku zaštitu ljudi, ali to nije dovoljno – nije dovoljna u ovakvoj situaciji i morate imati obaveštajnu zaštitu, rekao je ministar MUP-a.

Koliko je Vučić hrabar, bavi se penzijama i platama i dok ga ubijaju.

Izvor: Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here