Noć knjige i u Zaječaru – 15. decembra od 17 sati do ponoći!

0
1731

Pripreme mogu da počnu! U petak 15. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se trinaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“.

IZVOR

I u knjižari „Kaligraf“ u Zaječaru tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ biće organizovana u petak, 15. decembra. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%. U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

Budite budni uz knjigu u petak, 15. decembra, od 17 sati do ponoći!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here