Novi trend: Šatirana kosa koja podseća na tigrovo oko

0
2595

Ova tehnika je savršena opcija za brinete koje žele suptilnu promenu, kao i za plavuše koje hoće da postignu zlatnosmeđe tonove u svojoj kosi…
Dok smo nedavno pretraživali nove boje i tehnike za farbanje kose koje ćemo nositi tokom naredne sezone, zavirili smo u rad poznatih frizera koji su zaduženi za izgled poznatih ličnosti.

Svetski stručnjaci iz sveta hairstylea svakodnevno prate nove trendove, te prvi uvode tehnike farbanja kose koje obično viđamo na holivudskim damama.

I upravo sad, pred zimsku sezonu oni suisu nam otkrili da će naredni period obeležiti nova tehnika bojenja: tigrovo oko!

Naravno, ona je simbolično nazvana tako jer se odnosi na šatiranu kosu koja podseća na zlatnosmeđe nijanse sa ovog dragog kamena.

Tehnika tigrovo oko u velikoj meri podseća na balajaž, prvenstveno zato što izgleda prirodno, a zatim što je postojana te nećete imati potrebu za stalnim odlaskom kod frizera, što ćete osetiti po svom budžetu.

Kako da postignete ovaj izgled?

Corey Tuttle, frizer iz salona Honey Artists otkriva da vaša baza treba da bude u boji tamne čokolade, a zatim osvežena kombinacijo, low lights i highlights – svetlih i tamnih pramenova u karamel i med boji.

FOTO: INSTAGRAM/FASHIONHR,COLORBYYVONNE
IZVOR: ELLE.RS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here