Otac prebio pedofila! Ako ga budem opet video živog ću ga kastrirati

0
381

Miloš Hamza iz Zemuna, čovek čiju je ćerku napastvovao pedofil, nakon istrage i potvrde policije, izneo je detalje o ovom slučaju.

On potvrđuje priču da je sa svojim prijatejima sa posla prebio pedofila i da su mu napravili sačekušu dok se njegova ćerka vraćala iz škole.

– Ćerka mi se u petak požalila da je prati neki stariji čovek i da joj hvali izgled, te da je hoće povesti u svoj stan da zajedno gledaju film. Moja ćerka je dosta pozitivina i komunikativna i u početku se nije plašila ali mu je lepo rekla da ga ne poznaje i da ne želi to. Međutim, sledeći dan kad ju je video ispred škole postao je nasilniji, rekao joj je prvo da je on moj drug i da će je odvesti kod mene na posao jer mi se nešto desilo.

Ćerka mu je poverovala i počela da plače. Nakon toga on joj je rekao da se šalio ali da pođe sa njim, što je ona odbila. Nakon toga, ćerka mi je ispričala da ju je uhvatio lagano za rame i rekao joj da bi voleo da joj pokaže nešto što će joj se vrlo dopasti, a kad ga je pitala šta to, on joj je prstom pokazao u predelu svog polnog organa.

Nakon toga počeo ju je pratiti i dozivati imenom, a zaista ne znam kako zna kako se zove. Nisam ovo prijavio policiji ali sam išao na razgovor zbog tuče da im pojasnim šta je bilo. Pedofila ću rešiti sam, poručujem mu otvoreno da ću ga kastrirati na živo kad ga budem video, zaključuje vidno potrešeni otac.

Izvor i foto: KSB/ Slobodni mediji

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here