Otpustili samohranu majku, koja se leči od raka!

0
768

U danima kada bije najveću bitku za goli život, Violeta Petrović (41) dobila je udarac „ispod pojasa“ kome se nije nadala. Iako je na bolovanju zbog operacije dojke i hemoterapije, u sredu joj je iz kompanije „Jura“, gde je bila zaposlena poslednjih 18 meseci, telefonom javljeno „da im više nije potrebna“ i da dođe po svoju dokumentaciju. Posle tri hemoterapije ovaj stres može samo da joj pogorša stanje.

„Divno… upravo su me zvali iz ‘Jure’ i rekli da sam dobila otkaz! Nema veze što sam na bolovanju, nema veze što imam karcinom… kažu da idem da mi vrate radnu knjižicu… super… gde je sad premijer… ne tako davno reče baš u leskovačkoj ‘Juri’… radnici imaju pravo da se leče, da budu bolesni, ne mogu da dobiju otkaz ako se razbole…“

Znam ja da se bolovanje ne toleriše u „Juri“ i da se zbog toga gubi posao – priča Violeta. – Bila sam zdrava žena, aktivni planinar, dok me nije zadesila bolest. Otišla sam na bolovanje 18. septembra, a na operaciju četiri dana kasnije. Od tada tri hemoterapije i čekam da od 20. decembra počne četvrta. Nikome više od mene nije stalo da sačuva posao i ne bih se igrala s tim, ali moram da se izlečim da bih se vratila. Moram da se borim za život i posao zbog svog dvanaestogodišnjeg sina, koji ima samo mene na ovom svetu – priča Violeta koja uprkos svim nedaćama ne odaje utisak žene koja se predala.

Više pročitajte  OVDE

Izvor i foto: Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here