Postavio sam kameru u spavaću sobu! Pregledao sam snimke i shvatio UŽASNU istinu o ženi!

0
2701

– Osećam se izdano, ali i uzbuđeno! Da li preterujem? – pita ovaj muž! A šta vi kažete?

– Naša spremačica ima 25 godina i studentkinja je na fakultetu u blizini naše kuće. Uzeli smo je na preporuku našeg pastora kod koga je takođe radila pre nego što se odselio. Odlična je u tom delu posla, tako da tu nemam zamerki.

Pre nekih mesec dana sam primetio da mi je sat nestao. Tražio sam ga nedelju dana svuda, a onda se jednom magično pojavio na ormariću tog dana kada je došla da čisti. Pitao sam je odakle sat tu, a ona mi je rekla da ga je našla iza ormarića. Znam da sam i sam gledao tamo i nisam ga pronašao.

Nije u pitanju samo sat. Vremenom su stvari tako krenule da mi nestaju i ponovo se pojavljuju. Kada mi je dozlogrdilo, rešio sam da postavim kameru u spavaćoj sobi, jer tamo moja žena drži nakit a ja sve vredne stvari i pištolj.

Kamera je radila dve nedelje. Prošle nedelje (ona čisti u ponedeljak), primetio sam da se dosta zadržava oko ormara ( u kome, između ostalog, žena i ja držimo kesu sa seks igračkama), ali ništa drugo nisam otkrio. Uz to, kamera snima samo sliku, ne i ton, pa je nekad malo teže odgonetnuti o čemu se radi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedne večeri sam detaljno pretražio ormar i video da je pomerila kesu na drugi kraj ormara, a sve ostalo delovalo je netaknuto. Rešio sam da još čekam. Idućeg ponedeljka bio sam van grada na poslovnom putu. Kada sam se vratio, pregledao sam kameru, a ono što sam video nateralo me je da povratim.

Spremačica dolazi i čisti. Posle nekih pola sata, vadi torbu sa seks igračkama iz ormara, leže na naš krevet i počinje da se „igra.“ U sledećem trenutku u sobu ulazi moja žena i seda na krevet. Rezolucija je loša, pa joj ne vidim izraz lica. Deluje mi kao da pričaju, a onda se u jednom trenutku spremačica naginje ka mojoj ženi i kreće svojom glavom ka njenom međunožju.

Sada sam potpuno zbunjen. Obožavam svoju ženu i nikada nisam ni posumnjao da mi je neverna. Uz to, zgrožen sam jer me je ta scena sa kamere u jednu ruku uzbudila a u drugu zgadila. Istina je da mi je žena često govorila da mašta o drugim ženama, i planirali smo i trojku sa još jednom ženom, ali ne na ovaj način. Da li preterujem što sam se toliko potresao? – kaže ovaj momak koji tvrdi da ima 29 godina.

Naravno, komentatori na Redditu su mu savetovali momentali otkaz, a šta vi mislite, da li je neophodna baš takva reakcija?

IZVOR: ZENA.BLIC.RS/(Reddit.com)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here