Preko Gugl mapa definitivno raskrinkan izmišljeni atentat na Vučića.

0
1400

Svaki građanin koji možda i dalje veruje u izmišljenu priču da je neko postavio oružje u blizini kuće roditelja Aleksandra Vučić u Jajincima i s tim oružjem planirao da izvrši atentat na našeg dragog premijera, uz pomoć interaktivnih Gugl mapa možete se sami uveri da je priča oko atentata jedna apsolutna laž.

Oružje je locirano u šumi u Jajincima, udaljeno oko 30 metara od skretanja (skretanje iz Bulevara oslobođenja ka šumi, na uglu sa Ulicom Jakova Galusa) u ulicu u kojoj se nalazi porodična kuća Aleksandra Vučića.

Kako je saopšteno, pronađen je raketni bacač M80 poznat kao “zolja”, četiri ručne bombe (dve ofanzivne, dve defanzivne), 100 komada oružja municije kalibra 7,62mm, četiri ili pet metaka za automatsko naoružanje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Zašto je izmišljeni atentator u sanduk (koji još uvek nije prikazan javnosti) stavio “zolju” i metke, ali ne i pušku? Takođe, budući da je saopšteno da oružje potiče sa bosanskog i hrvatskog ratišta, pitanje je da li je ono uopšte više funkcionalno.

Nadležni organi nikada nisu saopštili da li je pronađeno oružje upotrebljivo ili ne.

Takođe, niko nam nije saopštio koliko dug se taj sanduk uopšte nalazi u šumi.

Nije isključeno da je neko jednostavno s puta odlučio da baci svoje staro oružje u zabačenu šumu, ne sluteći da bi to oružje jednog dana moglo da postane tema izmišljenog atentata na Vučića.

Nije isključena ni situacija da je oružje namerno postavljeno na tu lokaciju kako bi Vučić mogao još jednom da izmisli priču o atentatu.

Dalje, oružje je pronađeno oko 16 časova, a ta vest je do medija stigla tek oko 18 časova. Prema rečima ministra Stefanovića, policija je informaciju o oružju dobila od građana koji su u blizini puta “naišli na delimično maskirano naoružanje”.

Ako su obični prolaznici po danu uspeli da uoče delimično masikirano oružje, kako tvrde zvaničnici, taj neki izmišljeni atentator je bio neverovatno glup.

Ministar policije je rekao da se oružje nalazilo na idealnoj razdaljini za napad na kolonu vozila, koja bi na tom delu morala da uspori zbog skretanja.

Ovako je režimsli list “Kurir” ilustrovao kako je izmišljeni napad trebalo da izgleda.

Foto: Teleprompter
Foto: Teleprompter

Dakle, kolona vozila usporava i skreće u ulicu, napadač iskače iz šume i “zoljom” napada kolonu, razbija blindirani oklop i ubija premijera.

Možda u holivudskom filmu!

Prvo, “zolje” su vrlo neprecizne.
Drugo, pitanje je da li su pronađene “zolje” uopšte funkcionalne, budući da potiču sa bosanskog i hrvatskog ratišta.
Treće, izmišljeni atentator bi morao da zna u kojem tačno vozilu se nalazi Vučić.
Četvrto, izmišljeni atentator bi unapred morao da zna tačno kretanje premijera na dan izmišljenog atentata.
Peto, izmišljeni atentator bi morao da zna tačno kada će kolona vozila uopšte doći do skretanja u ulicu.
Šesto, izmišljeni atentatori bi za koordinaciju izmišljenog napada morao da ima osmatrača na glavnom putu, dok on stoji u šumi, čekajući da opali.
Sedmo, ulica iz koje je izmišljeni atentator trebalo da puca je osvetljena uličnom rasvetom.
Vrlo je važno napomenuti da u kući u Jajincima niko ne živi. Vučić živi u garsonjeri u Beogradu, dok njegovi roditelji žive na Vračaru.

Sećate se da je Vučićev brat pre dve godine na dana kada je brutalno napao žandarme tvrdio da je išao kod roditelja na ručak?

Dakle, pitanje je koliko često Vučić uopšte posećuje kuću u Jajincima. Izmišljeni atentator bi morao da zna tačno kada Vučić planira da ide u Jajince. To je gotovo nemoguće znati unapred.

Najzad, postavlja se pitanje kako bi izmišljeni atentator pobegao sa lica mesta?

U uličici u kojoj je pronađeno oružje ima nekoliko kućica. Dakle, izmišljeni atentator bi danima, pa čak i na dan izvršenja izmišljenog atentata, morao da se krije od lokalnih meštana.

Izmišljenog atentatora bi u toj uličici morao da čega automobil za beg. Bilo bi gotovo nemoguće sakriti taj automobil od lokalnih meštana.

Izmišljeni atentator bi naišao na još jedan problem sa uličicom iz koje je trebalo da izvrši izmišljeni atentat. Radi se o slepoj ulici koja se na kraju spaja sa pešačkom stazom. Kako bi izmišljeni atentator uopšte pobegao sa lica mesta, a da ne bude uhvaćen?

Ako i dalje kojim slučajem verujete da je na Vučića mogao biti izvršen nekakav atentat po filmskom scenariju koji nam je naprednjački režim servirao, sami se “prošetajte” viruelnim ulicama i shvatićete da je priča o atentatu na Vučića možda najveća budalaština koju ste ikada čuli.

Jedina dva logična scenarija

1. Mnogi građani Srbije kod sebe imaju staro oružje sa ratišta. Neki čovek je jednostavno odlučio da s puta u šumu baci svoje staro oružje. Mogao ga je baci u neku drugu šumu, ali ga je sticajem oklonisti bacio u šumu u Jajincima. Naprednjački režim je na osnovu toga, bez ikakvog uporišta u činjenicama, razvio filmski scenario za izmišljeni atentat.

2. Neko je namerno bacio staro oružje u blizini Vučićeve porodične kuće kako bi Vučić, po ko zna koji puta, mogao da tvrdi da neko želi da ga ubije.

Izvor: Teleprompter, Google MAPS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here