PRIJAVIO SEVERINU ZBOG ZAPOSTAVLJANJA SINA

0
1052

Milan Popović bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa Severinom Kojić kako bi joj vratio sina u dogovoreno vreme. Međutim, ona nije odgovarala na poruke. Upravo zato Milan je zadržao Aleksandra kod sebe, ali i zato što dete nije bilo u stabilnom zdravstvenom stanju.

Severina Kojić u poslednje dve nedelje podnela je hrvatskoj policiji dve prijave protiv nekadašnjeg verenika, srpskog biznismena Milana Popovića. Prošle nedelje prijavila ga je za kršenje presude o viđanju i primopredaji njihovog četvorogodišnjeg sina Aleksandra, a ove nedelje tužila ga je za otmicu deteta i dovođenje u Srbiju.

Ali, Milan je i prethodne i ove nedelje išao u policijsku stanicu Hrvatske kako bi nadležnima objasnio da je pokušavao da stupi u kontakt sa majkom svog naslednika kako bi ga u dogovoreno vreme vratio.

Foto: SeveFanClub.com
Foto: SeveFanClub.com

Međutim, ona nije odgovarala na njegove poruke, pa nije želeo da dete predaje bilo kome ko se u tom trenutku našao na adresi na koju je trebalo da ga vrati.

Policiji je rekao i kako maleni Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pevačice i da majku nije video duži vremenski period.

Ekskluzivno saznajemo i to da je Popović protiv Severine podneo krivičnu prijavu hrvatskoj policiji zbog nebrige o detetu.

Pozvali smo Milana da proverimo tačnost informacija do kojih smo došli i on je potvrdio naša saznanja.

Čeka reakciju nadležnih: Milan Popović, Foto: RAS Srbija
Čeka reakciju nadležnih: Milan Popović, Foto: RAS Srbija

– Tačno je da sam podigao krivičnu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja deteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim, jer za to postoje svi dokazi – rekao je za „Blic“ poznati biznismen.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da dobijemo Severinu za komentar, međutim odbijala je naše pozive.

Činjenica je da se sa Severinom u poslednje vreme nešto dešava. Mada je poznata po tome da sa svojim obožavaocima redovno komunicira preko društvenih mreža, u poslednjih par meseci nije se mnogo oglašavala, a i ono što je objavljivala bile su bajate fotografije i snimci.

Iako lično nije potvrdila razloge, u medijima se pisalo o tome da je bolesna. Zasada nije poznato šta se tačno dešava sa poznatom hrvatskom pevačicom, ali verovatno će kompletna istina izaći na videlo kad nadležne institucije sprovedu istragu u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za situaciju u vezi sa starateljstvom nad pevačicinim i biznismenovim sinom.

Izvor: Blic.rs/ Ekipa „Blica“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here