RAMI MALEK u „kostim“ FREDIJA MERKJURIJA

0
1289

Aktuelni dobitnik „Emija “ za najboljeg glumca u TV drami, Rami Malek (35) je odabran za ulogu Fredija Merkjurija u filmskoj biografiji o frontmenu benda „Queen“. Malek je, inače, nedavno boravio u Beogradu gde je snimao film „Leptir“.

Reditelj filma „Bohemian Rhapsody“ biće Brajan Singer (Dežurni krivci), a scenarista Entoni Mekarten (Teorija svega). Originalni članovi grupe „Queen“, Brajan Mej i Rodžer Tejlor, biće muzički producenti.

Film je u produkciji oko osam godina ali izgleda da su pripreme za snimanje – planirano za početak sledeće godine – konačno privedene kraju. Najveći problem predstavljao je odabir glavnog glumca.

Prvi izbor bio je Saša Baron Koen, ali on je odustao zbog neslaganja sa ostalim članovim benda „Queen“ oko načina na koji film treba da predstavi „škakljivije“ delove Merkjurijevog života (kao homoseksualca).

Nakon Koena u igri su bili glumac Ben Višo (igra Kjua u filmovima o Bondu) i reditelj Dekster Flečer, ali su se povukli 2014. zbog kreativnih neslaganja.

Izgleda da je duo Rami-Singer izbor sa kojim su svi zadovoljni.

I Brajan Singer je potvrdio vest na svom Instagram profilu uz komentar: Jedva čekam da Rami Malek glumi Fredija.

Rami Malek je, inače, nedavno boravio u Beogradu, gde je snimao rimejk „Leptira“ (Papillon) sa Čarlijem Hanamom u režiji Danca Mikela Noera i prema scenariju Arona Guzikovskog (Zatvorenici).

FOTO: TWITER
IZVOR: BLIC

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here