Saša Mirković: Nastavićemo borbu za bolji Zaječar

0
639
Prinscreen TV KCN SPORT

SAOPŠTENJE!

Kao što sam i rekao prilikom formiranja gradske izborne komisije. Sve što se dešavalo u Zaječaru za sve vreme izbora je bilo nasilno, protivzakonito i nezrelo za jednu zemlju koja teži da bude demokratska. O medijskoj blokadi nema ni potrebe da se priča.

U izbornom danu je sve što su radili pripadnici političkih partija bilo sve samo ne slobodni izbori. U Zaječaru su bili robijaši, batinaši, pripadnici navijačkih grupa koji su uletali u kuće ljudi i odvodili ih na glasanje.

Na biračkim mestima su bili dvojni spiskovi i ovo je dogovorena kradja izbora, koju sam najavio još pre mesec dana i zato nismo hteli da učestvujemo u radu GIK.

Na sve ovo sam upozoravao i želim da čestitam ljudima iz našeg pokreta na tome što su ostali dostojanstveni do kraja.

Izborne rezultate ne priznajemo, jer su izbori održani u nedemokratskoj atmosferi i u dogovoru 4 lidera koje su prešle cenzus i sve učinile da Zaječarci beže od izbora što pokazuje i izlaznost.
Zaječarci(40%) njih su izabrali, jer većina nije smela da izadje na izbore i time pokaže šta misli. Ova izborna krađa je bila veća nego 2012 god. zato i nismo hteli da učestvujemo u tome. Saradnja Vučića i Ničića postoji i sad će se to videti, a o tome pričam još od 2014 god. Jedina prava opozicija u Zaječaru i Krajini je naš pokret. Ničić je njihov deo, o čemu sam pričao i to u projektu SNS – G17+.

Siguran sam da od juče neke partije tek neće postojati u izvornom obliku i tu pre svega mislim na SNS koji je uprkos svim krađama i pritiscima postao najveći gubitnik ovih izbora, a Bošku Ničiću čestitam što ih je sve nadmudrio. Ja sam Ničića pobedio 2012 i 2013 god. i pobediću ga opet kad budemo na izborima on i ja, bez sakrivanja njegovog iza SNS.

U nadi da će i Zaječar i Srbija u nekom narednom vremenu postati bolja mesta za život nastavićemo našu borbu za to.

Saša Mirković

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here