Saša Mirković: Zaječaru ne treba lažni gradonačelnik

0
1611

BAJKERI I LAŽNI GRADONAČELNICI U ZAJEČARU!

Ovi opet lažu. Osim Vojvodićevih prevaranata „Česmara“ koji su kao nesto odbranili (ja sam spasao zaječarske česme) i Jokovićevih „URS“ ( svi novopečeni napredno- nazadnjaci), koji su kao radili za Borka Stefanovića, a u međuvremenu im se zasviđao Vučić, Mungos, Zankov, Paunović, famozni Zelja i Luka… nema tu nikog ko bi ih podržao u njihovim lažima, mislim nije bio na njihovom predstavljanju odbornika, pa su rešili da ubace bajkere u igru, kojih se sete kad im gori ispod guzice, tj. kad nemaju ni potreban procenat za cenzus (5%).

Zankov je bio večito oko 5%, imali su Mungosa (koji je uvek imao 10%, ali ne glasova) i Labud za koga ljudi pitaju ko je taj čovek? Paunović se ne takmiči, njega samo interesuje kako da prebaci neki boks cigareta preko granice sa Bugarskom, a da Vojvodić ne kaže BRATU policajcu da je bio u nabavci, jer može da pukne bruka.

Uz sve to imamo na njihovoj listi kockare, uživaoce opojnih sredstava, alkoholičare i oni takvi treba da se predstavljaju građanima, a uz to lažu da ih podržavaju bajkeri koji su prava vrednost svakog grada, koji ih ima (posebno ako su u ovolikom broju kao u Zaječaru).

Njima svima ni kući ne veruju, kad nesto kažu. Ako kažu da će da promene sijalicu u kući, žene ih čekaju sa oklagijama na vratima da bi ih podsetile šta su rekli.

Oni na čelu svoje liste imaju „LAŽNOG GRADONAČELNIKA“ JER VUČIĆ NEĆE TO BITI, a ni doktor koji je prvi na listi ( u junu se seli za Nemačku gde je dobio posao).

Znači da građanima ne bi bilo čudno kad vide Dejana Todorovića ili Šošokanovića na mestu gradonačelnika ili zamislite Zankova, … bolje je da razmisle i za njih ne glasaju jer će biti neka prevara.

Imate opciju Boško ili ja.

To je realno, možda nismo savršeni, ali izlazimo sa svojim imenima pa bolji neka pobedi. Građani mogu da budu sigurni da ih neće niko prevariti i dovesti totalno desetog čoveka za gradonačelnika.

Razmislite pre nego sto napravite grešku!

Sa druge strane Ničić je pokazao da ne radi dobro, i pravi ogromna zaduženja i bespotrebne gluposti koje posle plaćaju svi građani Zaječara. Uz to ako izgubi, a izgubiće, ne sme da dođe u Skupštinu grada da zastupa građane koji su mu dali poverenje. Tako je bilo u prethodne četiri godine. Razočarao se i nije došao u Skupštinu grada ni mandat da preuzme.

Predao se odmah. Tako da je glas za njega BAČEN GLAS!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here