Saša Mirković: Zaposlićemo Zaječar i Tumočku Krajinu

0
762
Foto: Lična ARHIVA

Posle suspendovanja rada i odlučivanja u Skupštini Republike Srbije, koja je kao odluka nezabeležena u istoriji srpskog parlamentarizma, posle minimalizivanja ili totalnog ukidanja medijskih sloboda, supendovana je i Država, koja je po svemu sudeći privatizovana i poverena jednom čoveku i njegovoj stranci na odlučivanje.

Zloupotrebljavaju se funkcije, sve je neizvesno i odvija se pod sumnjivim okolnostima, tako da se postavlja prosto pitanje, TREBA LI UOPŠTE UČESTVOVATI NA IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE.

Mišljenja sam, uz veliku ličnu dilemu, da svi kandidati treba da razmisle o svom učešću na Predsedničkim izborima. Da li upšte treba učestvovati na predstojećim izborima.

Zato, u interesu što boljih rezultata na predsedničkim izborima opozicionih kandidata, doneo sam odluku da povučem svoju predsedničku kandidaturu i punu podršku dam Vuku Jeremiću u nadi da ću zajedno sa njegovim izbornim štabom uspeti da dam više, svojim iskustvom u svrgavanju aktuelne rasipničke i haotične vladajuće garniture i osloboditi Srbiju ovog zuluma i strahovlade.

Moja borba na Vanrednim parlamentarnim izborima u Zaječaru, koji su zakazani za 23. april se naravno nastavlja i iz nje se neću povući kandidujući se za gradonačelnika grada Zaječara.

Do pobede i dolaska normalnih, mladih, sposobnih i dokazanih ljudi na čelo naše Srbije i svih opštinskih i gradskih Uprava.

– Nijedno dete više neće morati da ide iz Zaječara da traži posao van naše zemlje.
– Vratiću besplatne vrtiće!
– Očistiću gradsku upravu od bandita.
– Urediću javni gradski prevoz.
– Ukinuću ugovore za prodaju gradskog građevinskog zemljišta pod sumnjivim okolnostima Nikolić prevozu.
– Ispitaću šta se desilo i ko je uzeo masnu proviziju za gradsko građevinsko zemljiste oko izgradnje Lidl-a.
– Napravićemo nove saobraćajnice i trotoare u gradu.
– Završicemo gradsku pijacu.
– Sredićemo i napraviti puteve prema selima.
– Uvešćemo apoteku u svakom selu.
– Napravićemo dom zdravlja u Kotlujevcu.
– Smanjićemo takse i cene vode i grejanja!
– Dovršićemo započeto!
____________________________________________

Za listu SAŠA MIRKOVIĆ – ISTRAJNO, ČASNO ZA ŽIVOT počinjemo prikupljanje potpisa u ponedeljak 6.03.2017. godine od 17 h.

TRŽNI CENTAR NA SKVERU, KOD ALFA BANKE 1(sprat)!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here