SLAĐANA PETRUŠIĆ PRETI DA ĆE PROGOVORITI AKO NE BUDE ISPLAĆENA ZA PAROVE!

0
753

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ Slađana Petrušić izgleda da je izgubila strpljenje i traži da joj se isplate honorari za učešće u ovom šouu.

Ona je toliko daleko otišla da je čak i javno objavila broj Milomira Marića na svom profilu na mreži „Facebook“, ali ti se ne zaustavlja.

Ona je čak i javno zapretila ako ne bude isplaćena.
– Dosta je! Hoćemo li pričati o onome što je zabranjeno? Hoćemo sutra u podne ako bude trebalo! – navela je Slađana između ostalog na pomenutoj mreži.

Da podsetimo, Slađana je u četvrtoj sezoni „Parova“ dva puta izbačena. Prvi put nakon što je nasrnula ja Jelenu Golubović, a drugi put kada se zamerila produkciji „Parova“.

Kako nezvanično „Pulsonline“ saznaje, glavni problem je u tome što Slađana traži da joj se pored honorara isplati ono što joj je odbijeno zbog kazni, koje su joj izrečene tokom rijalitija zbog kršenja pravila produkcije.

Međutim, nezvanično saznajemo iz produkcije ovog rijlaitija da je Petrušićevoj isplaćen honorar, ali da deo koji joj je odbijen zbog kazni, pre svega nasilja, ona nema pravo da dobije jer su pravila ista za sve i ona nije jedina kojoj je zbog kazne umanjen honorar.

Da podsetimo, među rekorderima po kaznama u prošloj sezoni rijalitija su i Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić.

FOTO I IZVOR: PULSONLINE.RS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here