Stravična nesreća u Boru

0
472

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći u subotu na nedelju oko 4:40 sati u Boru, jedna osoba je poginula dok je četvoro povređeno. Od zadobijenih povreda na licu mesta je preminuo N.L.(25).

Foto: D. Kecić / RAS Srbija

Do nezgode je došao kada se N.L. koji je upravljao automobilom marke reno senik, vozio u suprotnom smeru ka kružnom toku i sudario se sa taksi vozilom. Prema prvim informacijama, dvadesetpetogodišnji mladić se vraćao iz grada sa još dvoje drugarica i drugova. On je upravljao vozilom reno senik i za sada po još uvek nerazjašnjenim okolnostima, u jednom trenutku u suprotnom smeru uleteo u kružni tok na III kilometru u gradu i direktno se sudario sa taksistom M.I. (32).

– Čuo sam strahovit tresak. Kao da je bomba pala na put. Kada sam izašao video sam da se dogodila saobraćajna nezgoda i video automobile koji su izgledali užasno, međutim ne znam kako je tačno došlo do nezgode. Ubrzo je došla hitna pomoć i prevezla povređene – kaže jedan od očevidaca.

Foto: D. Kecić / RAS Srbija

Kako saznajemo u kolima pored nesretnog mladića N.L., nalazili su se i njegovi prijatelji B.R.(24), M.M.(24) i prijateljica A.K.(20), koji su van životne opasnosti.

– B.R. je primljen u borsku bolnicu sa prelomom butne kosti i on je zadržan na lečenju. Povređeni A.K. i M.M. su zadobili lakše telesne povrede i nakon što im je ukazana pomoć u bolnici pušteni su kući – kazala je dr Jelena Radivojević, doktorka sa  Odeljenja trijaže borske Opšte bolnice.

M.I. (32) koji je upravljao taksi vozilom u trenutku nezgode u kolima je imao putnika N.Đ. (61). Kako saznajemo M.I. je nakon ukazane pomoći u borskoj bolnici na dalje lečenje upućen u Klinički centar u Nišu.

– N.Đ. je zadobio oguljotine po licu. On nije životno ugrožen ali zbog povreda koje ima još uvek je na posmatranju u borskoj bolnici. M.I. je zadobio prelom zigomatične kosti. Reč je o povredi lica i on je upućen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu, ali njegovo stanje je stabilno i on nije životno ugrožen  – dodaje dr Radivojević.

Za sada još uvek nije poznat tačan uzrok nesreće. Kako je tačno došlo do saobraćajne nezgode pokazaće istraga.  Nesretni N.L. je iza sebe ostavio suprugu i troje dece.

izvor:blic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here