Sukob dve struje naprednjaka u Apatinu

0
473

Sukob u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Apatinu ne jenjava. Pre nekoliko dana prvo je došlo do verbalnog pa zatim i fizičkog sukoba između sadašnjeg poverenika SNS-a i predsednika apatinske opštine Radivoja Sekulića i Milana Škrbića predsednika skupštine, prenosi portal „Apatinski lažovi“.

Sukob je kulminirao zbog dugova koje je bivši poverenik SNS-a ilija Burać ostavio prema potraživačima, navodi portal pozivajući se na dobro obaveštene izvore. Nije plaćena kirija za lokal koji je uzet u zakup za kancelariju, nisu plaćeni računi za struju i vodu. Nisu izmireni dugovi prema restoranima i kafićima gde su organizovane razne proslave za vreme i posle izbora.

Izvor je rekao da je na kraju Radivoj Sekulić sve to morao da izmiri iz svog džepa.

Tvrđu struju naprednjaka predvode Škrbić, Bursać i omladina dok su oni stariji članovi stranke uz Sekulića. Škrbić, prema navodima izvora ovog portala, nije dao na svog omladinca sa kojim je podigao partiju na noge i ušao u raspravu sa Sekulićem, vidno pripita obojica su se vređali međusobno gde je na kraju došlo i do fizičkog kontakta. Do većeg sukoba nije došlo jer su ih razdvojili saradnici i Sekulić je napustio prostoriju.

Sada se nameće pitanje zašto Bursaća vrh stranke opet želi za poverenika, zašto Dubravka Korać ima veća ovlašćenja od predsednika opštine i njen potpis je na svim bitnijim papirima? I da li se polako priprema teren da ona uzme mesto predsednika opštine? Sekulić i dalje ima veću podršku kod svojih stranackih kolega i za sada može mirno da spava.

Izvor: apatinskilažovi.com / Opozicionar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here