TIKET IZ SNOVA – ALI ZA MALO! Za 50 uplaćenih dinara zaječarac umalo da postane milioner

0
2316

Kako piše „MOZZARTsport“, jedan zaječarac umalo da postane milioner i to za samo 50 dinara.

Naime, da je dočekao samo još jedan gol, u svojim rukama držao bi tiket meseca, a verovatno jedan od najboljih dosad u 2017. godini!

Samo jedan gol! Gde baš sada Barnli da stane…

I to protiv treće najslabije odbrane Premijer lige! Da je prošao, bio bi ovo tiket iz snova. Ovako, ostaje samo lepa uteha, ostvarena kroz čuveni benefit „NAPLATI PROMAŠAJ“.

http://www.mozzartsport.com

Ali, nije se dalo. Barnli je stao protiv treće najslabije odbrane Premijer lige i nije uspeo da „umuva“ gol u prvih 45 minuta, što je automatski ovu lepoticu od tiketa učinilo nevažećom u trci za ogromnih 1.426.050 dinara. Jeste Barnli kasnije stigao do jednog pogotka, ali samo je trebalo da padne u prvom delu utakmice, kako bi našem Zaječarcu doneo milionsku zaradu.

Umesto toga, kao uteha će dobro doći suma od 5.000 dinara, ostvarena kroz čuveni benefit „NAPLATI PROMAŠAJ“. U ovom slučaju inkasirana je suma 100 puta veća od same uplate. A kako je na tiket stavljeno 50 dinara… Matematika je jasna.

Inače, tiket je zaista bio pravi izazov. Čak 11 utakmica i gotovo na svim parovima različit tip. Uz dosta izazovnih kombinacija i mečeva gde su golovi odlučivali. Da ne zaboravimo, osnovni dobitak na ovom tiketu bio je 950.700 dinara, a ostalih 475.350 dinara došlo je kroz „BONUS 1000%“. Odnosno, potencijalni dobitak bio je uvećan za još 50 odsto od osnovne sume, čime smo stigli do konačnih 1.426.050 dinara.

Velika šteta za našeg igrača što tiket nije prošao. Ali, dodatni podstrek da ne odustaje.

Izvor: Zaječar ONLINE

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here