Vest koja će obradovati mnoge muškarce

0
471

U prvoj ispovesti posle kraha petogodišnjeg braka, ekskluzivno za magazin Gloria pevačica otkriva da su se otac njenog sina Vuka i ona vrlo često sukobljavali zbog sitnica i da su, otkad ne žive zajedno, opet dobri prijatelji.

– Dušan i ja smo se definitivno rastali. Nismo to još uradili i zvanično, na papiru, ali planiramo i sudski da se razvedemo. Ne opterećujemo se kad će se to desiti, jer svakako ćemo to uraditi u nekom trenutku – staloženo ali sa mnogo emocija, u ekskluzivnoj ispovesti za magazin Gloria pevačica Ivana Jordan (39), koja već godinu dana ne živi sa Dušanom Antonijevićem (41), priča kako je došlo do kraha njenog braka.

– Desio nam se sukob karaktera, što je čudno jer se znamo jako dugo, još od detinjstva. Ali, valjda je jedno kad se zabavljaš, kad ti je sve slatko i ima dečju lepotu, a drugo kad ti se dogodi život, kad je bitno da su ljudi karakterno kompatibilni, da teže istim stvarima. Ukoliko nije tako, onda sitnice, ali zaista one najnebitnije, postaju presudne i određuju da li sa nekim možeš da uspostaviš lep odnos ili ne. U tom kontekstu među nama su sukobi bili sve češći, u jednom trenutku to je postalo neprihvatljivo, prevenstveno za Vuka, našeg sina. To je i bio razlog da odlučimo da se raziđemo, kada već nismo uspeli da uspostavimo komunikaciju na način da se dopunjujemo onako kako je to bilo potrebno i njemu i meni.

Pevačica objašnjava da odluka o rastanku nije doneta naprečac, preko noći.

– Više puta smo zrelo razgovarali o svemu, ništa nismo prelamali preko kolena. Naravno, to su bile samo naše teme, jer svaki par ima neki svoj svet. Onda su stvari eksalirale, možda smo u jednom trenutku oboje izgubili želju da se menjamo i budemo drugačiji zbog onog drugog, pa je najbolje rešenje bilo da se rastanemo.

FOTO: JELENA JOVANOV
IZVOR: GLORIA/ZORICA ZARIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here