VIVA VOX U FINALU!!!

0
550

Srpski hor nastupa sutra u najgledanijem šou-programu u Austriji. Posle vesti da smo prošli u polufinale, dobili smo podršku ne samo iz Srbije, već i iz mnogih zemalja širom Evrope – kažu iz “Viva voksa”

SRPSKI hor “Viva voks” takmičiće se sutra u polufinalu najgledanijeg austrijskog šou-programa “Velika šansa za horove” na prvom programu njihovog Javnog servisa ORF. Već posle prvog pojavljivanja u ovom šouu, “Viva voks” je osvojio publiku i žiri obradom pesme “Du hast” nemačkog sastava “Ramštajn”.

Mada ne mogu da otkriju šta će sutra pevati u polufinalu, članovi “Viva voksa” poručuju gledaocima da mogu da očekuju dobar zvuk i obradu hita još jednog legendarnog benda koja ih neće ostaviti ravnodušnim.

– Posle vesti da smo prošli u polufinale, dobili smo podršku ne samo iz Srbije, već i iz mnogih zemalja širom Evrope – kažu iz “Viva voksa”. – Uzbuđeni smo što toliko ljudi prati naš rad i daje nam dodatnu energiju da u petak budemo još bolji.

Osim žirija, i publika će moći da glasa za svog favorita u borbi za finale. Srpska dijaspora u Austriji prvi put u ovom šou-programu imaće svog predstavnika za kojeg može da navija, a način glasanja biće saopšten na početku emisije.

IZVOR: NOVOSTI ONLINE/V.N.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here