Vlast i lopovska opozicija zajedno protiv naroda!

0
537

Budžet Skupštine Srbije za narednu godinu, koji je usvojen na jučerašnjoj burnoj sednici Administrativnog odbora, predviđa povećanje troškova za čak 400 miliona dinara! * I vladajuće i opozicione partije saglasne su kada je jahanje grbače sirotinje u pitanju * Krajnje je vreme da se ukine finansiranje javnih funkcija, partija i medija iz sirotinjskog budžeta Srbije

Na opšte zgražavanje celokupne srbijanske javnosti, usvojen je budžet koji predviđa povećanje skupštinskih troškova a koji generalna sekretarka parlamenta Svetislava Bulajić nije želela da obrazloži na sednici odbora.

Budžet Skupštine Srbije inače iznosi 3,4 milijarde dinara. A na šta će otići novac sirotih građana i koji su to troškovi od 400 miliona dinara koji nisu bili potrebni pre godinu dana?.

Prvo deo budžeta koji se odnosi na potrebe poslanika predviđa uvećanje za skoro 32 miliona dinara a od toga uvećanje od 30 miliona je za putovanja. Za putovanja će tako poslanici imati ukupno 180 miliona dinara u narednoj godini.

Drugi uvećani deo budžeta je u delu stručne službe. Ovde su planirani troškovi uvećani 368 miliona dinara od čega je 5,6 miliona predviđeno za putovanja službenika.

U budžetu je predviđena i stavka za gradnju i za to je namenjeno skoro 171 milion dinara što je skoro 112 miliona više nego u prethodnom budžetu.

Izvor: REPORTER

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here