Vučićev recept za vođenje porodične ekonomije

0
2482

Korisnik društvene mreže Fejsbuk Sreten Spaske Spasić napisao je kako domaćinski voditi kuću po Vučićevom receptu, a taj tekst postao je hit na Tviteru.
Spasić je u tekstu pod naslovom „Svaka čast Vučiću“ objasnio kako je Vučićev recept vođenja ekonomije primenio u svojoj porodici.

Ovu šaljivu objavu prenosimo u celosti: – Bravo Vučiću, tako se domaćinski vodi kuća. Evo ja sam primenio tvoj recept vođenja ekonomije u svojoj porodici. Deci sam odmah ukinuo užinu u školi, šta će im, mladi su i zdravi, mogu da žive o ljubavi njihovog Oca porodice. Ako ne prežive, šta sad, naći ću drugu decu koja ne izvoljevaju toliko. Možda ih ispišem iz škole i obdaništa. Znaš kolika je to ušteda u porodičnom budžetu, a i da ne pominjem da mogu da ih zaposlim da šiju patike za par evra dnevno. To je čak dobitak za budžet….
Ostatak teksta pročitajte u nastavku.

…Tetki sam prestao da kupujem lekove, što da trošim pare i ovako će jednog dana da umre. Bolje sutra nego da je još deset godina izdržavamo. Umesto da kušujem hranu za celu porodicu, kupio sam sebi kolo kavijara, malo tartufa i tost hleb. Šta ćeš kad sam skroman i malo jedem. Njima sam kupio džak brašna i čak pet kila krompira. Tek tu da vidiš uštedu. Ovog meseca sam u kafani potrošio samo 150 evra umesto 200. Kad sve saberem i oduzmem, na kraju meseca ostalo mi 150 evra viška. I, vidiš, kad se domaćinski vodi kuća kako pretekne. Sada mogu da povećam trošak u kafani na 250 evra mesečno i možda uzmem malo više tartufa. Jedino što me malo brine je neki ubilački sjaj u očima moje porodice. Ali znaju oni da ja njih volim i sve to radim da bi njima bilo bolje za dve godine. I stvarno ne znam što se noću budim obliven hladnim znojem.

S pozdravom,

Vaš voljeni Otac porodice.

Pogldaj sliku na tviteru

Twitter PrintScreen

Izvor: Opozicionar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here