Zaječarci plaćaju kampanje naprednjaka

0
771
Foto: nikolicprevoz.rs
Preduzeće Nikolić Prevoz d.o.o osnovano je 1998. godine. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika na linijskim i vanlinijskim pravcima. Obavlja prevoz putnika u međunarodnom prevozu… i tako dalje…

Nikolić prevoz vrši ugovaranje slobodnih vožnji u zemlji i inostranstvu.

Na teritoriji opštine Negotin i Zaječar obavlja prevoz učenika do škola i linijski prevoz u sva okolna sela.

Izvor: nikolicprevoz.rs

______________________________________

Na svojoj web stranici takođe napominju da su oni jedini registrovani prevoznik sa svim stanicama u Timočkoj Krajini, što je pod velikim znakom pitanja.

Naime, po dobro obaveštenim izborima Nikolić prevoz je u Zaječaru nezakonitim tenderom došao na poziciju glavnog gradskog prevoznika. Čitav taj proces je od početka pod velikom senkom sumnje, ali sve postaje jasnije kada uzmemo u obzir da ovaj prevoznik za uzvrat finansira kampanju SNS tako što se njihovi autobusi koriste za prevoz članova i simpatizera SNS -a na mitinge, predizborne i druge skupove stranke, a ima doduše nepotvrđenih tvrdnji da to nije jedini način pomoći aktuelnoj vlasti od strane ovog preduzeća.

Na taj način, realizacijom nezakonitog tendera, gradska Uprava Zaječara, koja će na predstojećim lokalnim izborima otići u istoriju kao nesposobna i korumpirana, pokušala je da olakša sebi opstanak na vlasti, pridobijanjem pouzdanog partnera za potrebe predizborne kampanje, a da li će to proći, reći će građani Zaječara na lokalnim izborima 23. aprila.

Večina je onih koji tvrde da će vladajuća SNS garnitura glatko izgubiti izbore u Zaječaru, ali da sačekamo rezultate, 23. aprila uveče.

Redakcija Tanjug INFO

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here