Žena u ovom znaku je retka kao najvredniji dragulj

0
446

Samo veoma posvećeno srce sposobno je da voli ženu Lava. U svojoj predanosti uvek razvija i transformiše sebe i ovaj svet u kom živimo, ona shvata da život vredan življenja mora da bude izgrađen na čvrstim temeljima istine, stoga – kako bi mogli da volite ženu Lava, otkucaji u vašim grudima moraju da budu jaki i morate da znate kako ukoreniti sebe i svoj položaj.

Iako je vatrena i žestoka, u njenom srcu je prevelika sumnja da može da bude potpuno voljena i zato je spremna da pokaže zube ako priđete previše blizu mestu gde krije taj strah; to je ujedno i test vaše namere i način da zadrži svoje srce sigurnim, jer voleti ženu Lava znači voleti je u potpunosti, a više od svega morate voleti njene ranjive strane.

Biće trenutaka kada će je obuzeti potreba za trkom kroz “džunglu” i ona će bez ikakvog objašnjenja otići.

Upijaće život kroz sva njena čula, jer ona to mora da učini kako bi shvatila kako život funkcioniše, a u onom trenutku kada pomislite da ste zaboravljeni – njeno srce će vas moliti da budete strpljivi, jer ona će vam se vratiti čim bude mogla, zadihana, uzavrelog srca i puna utisaka.

Njoj je potrebna sloboda kako bi nahranila svoju kreativnost i gledaće vas svojim očima kako bi spoznala vidite li i vi, takođe, sve što je ona. Ona će hteti da i vi budete ono što jeste, ništa više i ništa manje od toga.

Voleti ženu Lava znači shvatiti da njeno skrovište mora da bude spremno pre nego što ona može da učini išta; njen um je najveća biblioteka, i za nju uvek postoji prosto da nešto novo nauči.

Pre nego što može da vam pokloni svoju pažnju u potpunosti, sve mora da bude na svom mestu i tek onda će moći da se sklupča pored vas, čekajući da joj se otvorite i pokažete svoje srce.

Poštujte je i još važnije – poštujte sebe. Pokažite joj ono što ste naučili da sakrijete sami od sebe, jer Lavica se neće stideti i ona zna da volim svakim delom svog bića.

(Izvor: Lepota i zdravlje)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here