Zorana Mihajlović operisana

0
361
Beograd, 7. novembra 2012 - Ministar energetike Zorana Mihajloviæ (L-D) tokom konferencije "Održivi razvoj nedovoljno razvijenih podruèja Republike Srbije", koja se danas održava u Palati Srbija u Beogradu. FOTO TANJUG / NENAD MILOŠEVIÆ / tj

Poptredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture operisala je donju vilicu, što je bio glavni razlog što se nije pojavila na slavi Sveta Petka u sedištu Srpske napredne stranke, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Izostanak potpredsednice Vlade i visoke funkcionerke SNS-a sa slave naprednjaka bio je i te kako primetan, pa smo odlučili da proverimo šta se tačno krije iza njenog izostanka i da li su tačne informacije o hirurškoj intervenciji koje smo imali.

– Operisala sam donji deo vilice – potvrdila je naša saznanja Mihajlovićeva i požalila nam se da ima bolove.
– Boli me i manje pričam jer me boli – kazala je ona za “Alo!” i otkrila nam da, čak i tokom oporavka od operacije, nema vremena za odmor i leškarenje. Potpredsednica Vlade Srbije vredno završava nagomilane poslovne obaveze.

– Nema bolovanja, ja evo i sada radim. Pišem, čitam i šaljem mejlove. U ponedeljak sam na poslu – kazala nam je ministarka građevine, za koju, čini se, uvek važi čuvena parola “nema odmora dok traje obnova”.

– Nikada nisam bila odsutna sa posla više od dva dana – rekla nam je Mihajlovićeva.

Potpredsednicu Vlade upitali smo da li joj je neko od kolega iz Vlade poželeo brz oporavak, na šta nam je ona odgovorila da ne informiše kolege o svojim ličnim stvarima. Međutim, jednog čoveka uvek obaveštava o svemu. Naravno, u pitanju je Zoranin šef i predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić.

– Osim premijera, koji je uvek o svemu obavešten, nikoga drugog ne obaveštavam o svom zdravlju – kazala nam je Mihajlovićeva.

Podsećanja radi, Zorana Mihajloviće je pre dve godine bila domaćin slave SNS-a. Ona je tada, kako tradicija nalaže, dočekivala goste u društvu svojih stranačkih kolega – Jorgovanke Tabaković, Jadranke Joksimović, Bratislava Gašića i Gorana Kneževića.

Domaćica slave je tada zajedno sa još tri dame iz SNS-a, Jorgovankom Tabaković, Majom Gojković i Jadrankom Joksimović, presekla slavski kolač, nakon čega je nastupio hor, koji je izveo pesmu „Tamo daleko“. Mihajlovićeva je posle sečenja slavskog kolača u obraćanju članovima stranke i gostima navela da naprednjaci poštuju tradiciju na najbolji mogući način, ali sa pogledom u budućnost, modernizaciju i prosperitet.

– Svetu Petku gotovo svaka žena danas doživljava kao svoju zaštitnicu i zato sam zamolila žene iz vrha stranke da zajedno držimo kolač i da na neki način i to bude još jedna poruka da smo svi zajedno i da ćemo učiniti sve da Srbija izgleda lepše i bolje – rekla je tada ona.

(Izvor: Alo)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here